Cukrot vagy mit használtok a babakaja édesítéséhez?
Figyelt kérdés
Babakekszet akarok sütni,írnak bele 3 ek cukrot.Lehet?Már van két foga(6 hós),és szeret/ne rágcsálni,viszont bolti kütyüket nem szívesen adok neki.De rágcsáljon cukrosat?2010. okt. 15. 12:36
1/5 anonim válasza:
Én szőlőcukrot szoktam bele tenni, az még az agyműködésnek is jó.Tehetsz gyümölcscukrot is,csak répacukrot ne.Egyébként én nem értek egyet azzal, hogy semmi cukrot ne egyen a gyerek,valamennyi kell a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.
2/5 anonim válasza:
szerintem kis mennyiségben mehet a répacukor is.
de általános használatra én már rég szőlőcukrot meg gyümölcscukrot használok a fehérített helyett, lisztben is stb... de ez csak az én faksznim :)
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan megsütheted szerintem cukor nélkül is, ha megnyugtatja a lelked. A bolti cuccokban is van cukor, szóval ekkora mennyiségben szerintem nem árt neki.
Én -ha szükséges- nádcukrot használok a kisfiamnál. Ő már 1 éves múlt.
4/5 anonim válasza:
Barnacukrot használok, de csak azért, hogy megnyugtassam magam. Ugyanúgy nem lenne baja a fehér cukortól sem.
5/5 anonim válasza:
Teájába pici szőlócukrot szoktam tenni, kajákba meg gyümölcscukrot, másfél éves.
Magunknak is azt használok, vagy édesítőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!