Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16-17 hónapos lesz a kisfiam,...

16-17 hónapos lesz a kisfiam, amikor megszületik a kistestvére. Bejöjjenek hozzánk látogatóba a kórházba?

Figyelt kérdés
Ha bevittétek látogatóba hogyan viselkedett? Mi a jobb, bevinni, vagy nem vinni? Jól jönne 1-2 tapasztaltabb anyuka tanácsa..
2010. okt. 15. 11:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem is lehet ilyen kicsit bevinni az újszülöttosztályra, így erre nem lesz gondod.
2010. okt. 15. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vidd be. Amikor meglát, akkor nagy lesz az öröm, de után aki fog borulni, hogy el kell mennie, és te nem vagy vele.

Az ilyen kicsik jobban feldolgozzák, hogy anya elment, de hármat alszol és itthon lesz-t, mint azt hogy itt van anya, de egy óra múlva elmegyünk, és ő megint nem lesz ott.

Első:

Mindenhová bemehet a gyerek látogatni, az újszülött osztályra meg senki nem megy, csak az anyuka, még az apuka sem.

2010. okt. 15. 12:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be, egyrészt tavaly a nagy H1N1 riadalomban zárlat volt (ahogy a szülésznőm hívta zárvány), másrészt én is attól féltem, hogy milyen lesz az elválás. A folyosóra, szobába úgysem jöhetett be senki, az előtérbe meg én nem mehettem ki a zárlat miatt. Egy üvegajtón keresztül nézhettük volna egymást, meg sem ölelhettem volna, nem lett volna semmi értelme így bejönnie.
2010. okt. 15. 12:09
 4/13 anonim ***** válasza:

12.56-osnak!

érdekes módon nálunk nem lehet kicsi gyerekeknek bemenni!

azt gondoltuk hogy a csecsemőosztályra nem lehet bevinni gyereket!

azt pontosan nem tudom hány éves korig nem lehet bevinni gyereket de az tuti hogy 2 év alatt nem !

24N

2010. okt. 15. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
bocsi 12.06-osnak szólt az előző
2010. okt. 15. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:

( én Kistarcsán szültem mind2x, és ott bármilyen korú gyereket be lehetett vinni - persze mindenki csak a látogatóknak fenntartott társalgóig jöhetett, a kórtermes folyósra már nem)

Szerintem az, hogy melyik a jobb megoldás többmindentől is függ: mennyire van szokva a gyerek ahhoz, hogy nélküled legyen (huzamosabb ideig); mennyire biztos az érzelmi kapcsolata azzal aki vele lesz míg te a kh-ban vagy; mennyire anyás... stb

nálunk 17 hónap van a "nagy"lányom és a fiam között, mi végül úgy döntöttünk, hogy nem jön be. És nem bántuk meg. Ő kifejezetten anyás, de szerencsére nagyon jól elvan anyámmal is, nála aludt és vele volt míg én odavoltam a kicsivel. Úgy okoskodtunk, hogy nagyobb stressz lenne neki bejöni és nélkülem hazamenni, mint otthon várnia rám. Telefonon többször beszéltünk és azt hiszem, nekem nehezebb volt megélni érzelmileg mindezt, ő remekül érezte magát és bár éha kicsit elszomorodott, de nem volt különösebb bömbi emiatt, úgyhogy azt gondolom jól döntöttünk.

Persze előzőleg nagyon-nagyon sokat foglalkoztunk a dologgal, hogy mi hogy lesz míg én nem leszek itthon, így pontosan tudta hogy mi fog történni és hogy ez csak ideiglenes.

A szobatársam kisfia 20 hós volt és a látogatás végén irtózatosan sírt amikor el kellett búcsúznia az anyjától. Ugyanakkor az unokatesóm kisfia másfél éves korában gond nélkül vette a látogatást az anyjánál a kh-ban. Szóval ez is gyerekfüggő...

akárhogy is döntötök: sok sikert kívánok, könnyű szülést és szépséges babázást :-)

2010. okt. 15. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Pontosan, a látogatóknak fenntartott részre be lehet vinni a gyerekeket.

De az nem egyenlő az újszülöttrészleggel, vagy a csecsemőosztállyal!

De LÁTOGATNI bemehet, akár 2 éves gyerek is. Sőt, akár kisebb is.

12.06-os

2010. okt. 15. 12:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kórháza vàlogatja, Bp. Szt. János kórház, baba 24 órában anyàval, bárki bejöhet a kórterembe látogatni 6-22- óráig!

Nem vinnèm be, nagy sírás rívás lenne hogy ell kell mennie, te pedig maradsz!

2010. okt. 15. 12:39
 9/13 anonim ***** válasza:

szia

szerintem ne vidd be. ez az a 3-4 nap amit a kisebbikkel kizárólagos figyelemben tölthetsz. soha többé nem lesz ilyen. kár lenne ezt megzavarni azzal, hogy a nagyobb bejön, nem jön, kihozza, mit fog ott csinálni, tetszik a tesó, jaj nem tetszik. stb. felesleges. mondd meg a nagyobbnak, hogy anya most elutazik a kistesóért, és kész. mindenkinek sokkal könnyebb lesz. hidd el neked is, nem, nem fog a nagyobb annyira hiányozni. tapasztalatból mondom, 15 hónap van a két fiam között, egyszer sem volt bent a nagyobb. lebeszélnélek róla, láttam a kórházban egy pár dilit a nagyobb tesóktól, mert anya ottmaradt a kistesóval a kórházban.

2010. okt. 15. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, a margit kórház a János kórházhoz tartozik, de szerencsére ott nincs kórtermi látogatás.
2010. okt. 15. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!