Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek meddig nem aludt éjszaka...

Kinek meddig nem aludt éjszaka a babája?

Figyelt kérdés
A kisbabám másfél hete született, szinte egész nap alszik csak addig nem,amíg szoptatom vagy fürdetem.Èjszaks pedig óránként kétszer is szopizik és sír ez a kettő váltakozik nála.

2023. aug. 7. 07:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ennyi idosen, nem is baj ha éjszaka is kell enni. Nekem viszonylag hamar elkezdte ataludni mindkét gyerekem az éjszakát. KB 1 hónapos koruktól.
2023. aug. 7. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Oh igen, pontozz le, mert átaludta az éjszakát! Bocs, hogy ilyen is van. Ide csak azt szabad írni felkelt minimum 20-szor a baba éjszaka.
2023. aug. 7. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
12 igen,csak annak szabad írni akinek kelt a baba ejjel,aki kizárólag szoptatott,aki 20 évesen kezdte hozzataplalni a gyereket,kizárólag bio ételekkel,aki soha nem borul ki,és mindig fülig érő vigyorral néz a gyerekere meg akkor is amikor az idegeik a plafonon táncolnak
2023. aug. 7. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem azért lettél lepontozva, mert alszik. Hanem mert szerinted olyan egyszerű, hogy csak meg kell neki mutatni, hogy sötét van és aludni kell. Csak éppen ez nem ilyen egyszerű. Lehet, hogy neked mázlid volt. Nekem például nem. A fiamnál az első naptól kezdve ugyanaz az esti rutin, sötét van, nem beszélünk hozzá, nem kapcsolunk lámpát, és mégse alszik.
2023. aug. 7. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
14 én nem azt írtam, hogy majd attól alszik a baba ha lekapcsolod neki a villanyt. Ezt csak te és más anyák értelmezték így rosszhiszeműen. Azért tettem pontot, mert új mondatot kezdtem, az előzőt lezártam erre való a pont. Van olyan baba akivel bármit csinálhatsz nem fog aludni. De ha már "tanácsot" adok úgy gondolom nem a legsegitőkészebb válasz leírni, hogy az enyém aludt és ennyi. Ezért adtam legalább egy ötletet, ami nálunk bevált. Nem fog mindenkinél beválni, semmi sem válik be mindenkinél. De ha nem is próbálkozik az ember, akkor biztosan semmi javulás nem lesz.
2023. aug. 8. 05:44
 16/16 anonim ***** válasza:
3-4 honaposan.A nagyobb 6 hónaposan átaludta az éjszakát.A kicsi 5 honapos,ő rossz alvo.
2023. aug. 8. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!