Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Városi sétákhoz milyen babakoc...

Városi sétákhoz milyen babakocsit a legjobb?

Figyelt kérdés
3, vagy 4; kis, vagy nagy kerekű babakocsi a célszerű? Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra... Nekem is van egy elképzelésem, azonban mivel nem olcsó dolog egy jó babakocsi szeretném megfontolni, hogy melyiket válasszam. Én egy nagy, 3 kerekű, alumínium vázasat néztem ki magunknak, azonban azt hallottam, hogy a 3 kerekű azért nem célszerű, mert ha emelni kell a kocsi hátulját(pl egy padkánál) akkor az első keréken egyensúlyozni a picit/kocsit nem túl egyszerű....főleg ha már súlya van a babának. Tényleg így van?
2008. jan. 6. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Èn is 3 kereküt vettem.Sokkal könyebb tolni,fordulni vele,kanyarodni.Sokkal jobb mint a 4 kerekü.Csak ha összakell csukni,sok hejet foglal.
2008. jan. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!