23 fokos Balaton vize hideg 1,5 éves babának?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 09:14
1/13 anonim válasza:
Másfél évesen már rég nem baba.
Valakinek jó, valakinek hideg.
A lányom (aki nem baba, 20hónapos), a sima csapvízben, ami van talán 15fok is elfürdene. Barátnőm 1.5 évesének a 30fokos is hideg lenne.
2/13 anonim válasza:
A fiam 14 hónapos, a 26 fokos medencébe nem megy bele, mert hideg neki.
Szóval neki biztos hideg lenne.
Mondjuk 23 fokos vízbe én se mennék bele. De én fagyos vagyok. Nekem a medence is 30 fok felett kezd jó lenni. 😅
4/13 anonim válasza:
Igen, az hideg még a legtöbb felnőttnek is.
5/13 anonim válasza:
A lányom vígan fürdött volna benne. A fiam bele se ment volna.
6/13 anonim válasza:
A fiaimnak a csapvíz is megfelel csak pancsolhasson, míg unokatesóknak minden is hideg
7/13 anonim válasza:
Beledugod a lábát és meglátod, hogy reagál. Ha jól érzi magát, akkor neki nem hideg, így bevinném. Pancsizhat, amíg nem kezd fázni. Ha nem tetszik neki, akkor nem erőltetném.
8/13 anonim válasza:
7 hķnapost fogok belevinni ha nem tetszik neki kihozom, de nagyon imadja a vizet
9/13 anonim válasza:
Hú, bakker! Mi rosszat írtam??? 🤔 (7)
10/13 anonim válasza:
Szerintem semmit, de valaki itt éli ki magát,mintha valami nyereményjáték lenne,ki tud több pirosat nyomni😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!