Mi a baj? Mi történt? El fog múlni?
Sírás kerülget a kimerültségtől.
2,5 hónapos a fiam. Mar egy jó ideje úgy aludt éjjel hogy 8-9 között elaludt és 1-2 felé kelt. Kaja és alvás majd 5 felé újra, evés és 8-9 ig alvás. Egy hete viszont felborult totálisan nem tudom miért de nem bírom . Másfél két óránként felkel enni mint az elején, nyűglődik is meg minden baja van.
Nem bírom iszonyú kimerült vagyok.
Bezavarhat az is,meg még sok más dolog is.
Pl nekünk oltások után semmi változás nem volt,akkor is rosszul aludt amikor nem kapott oltást.
Nekem azt mondta az orvos, hogy oltas utani 3 nap, ami erintett ugymond, addig lehet nyugos, lazas, felkelhet vagy epp aludhat sokat, de utana mar nincs hatasa.
A ludas barmi lehet, ez sajnos ilyen. Szornyu egyebkent, mert konnyu megszokni a “jot”, nalunk is annyira csodalatos, amikor csak egyszer, ketszer kel ejszaka, de egy jobb idoszak utan aztan sokszor jon a szar is, amikor meg vegtelenszer 😂
Nagyon kimerito, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!