Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Névadás szerintetek?

Névadás szerintetek?

Figyelt kérdés
Tehát babát várok és a neveken gondolkodunk. Van egy Floralys nevű wc papír és a férjemnek innen jött az ötlet hogy legyen Floraliza. Na most ilyen név nincs tehát engedélyeztetni kellene. De nekem két problémám van. Maga a név tetszene de nem gáz hogy egy wc papírral neveznénk el a lanyunkat? Valamint nem kell megindokolni a kérelemben hogy miért azt a nevet akarjuk mert az elég ciki lenne? A másik név ami tetszene a Florabella ami szintén nem adható, de azt a második kislányunk nak adnánk m ha még születne meg egy kislanyunk
2023. júl. 25. 05:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a wc papirral, keresztapam pont kakilas kozben talalta ki a gyereke nevet, szerintem teljesen oke.
2023. júl. 25. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenhogy jó; viszont énis furcsállom; hogy mind a két gyereknek ennyire hasonló nevet gondoltatok (egymáshoz), viszont még nekem az is oké lenne, beleférne. Meg, amúgy, tetszik mind a kettő, a Floraliza, meg a Florabella is. Meg még pl a Florina is, amit valaki más írt.

Meg külön -külön is tetszenek; hogy Flóra Liza, meg Flóra Bella. Florabella mondjuk egyben jobban hangzik. :):)

2023. aug. 4. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:

*csak akkor eleve lehet; hgoy az első gyereknél is már Lizának kéne becézni/mexólítani; mert ha pl lesz mégegy gyerek, és lány, és neki a Florabellát szánjátok, akkor ne legyen egyik se Flórának szólítva; hanem egyik Liza eleve; másik Bella.

Ja és nekem nem okozna gondot, ha ez egy wcpapírmárka. Én amúgy most hallottam róla először .

2023. aug. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!