Valaki használ Touragoo gyermekülést? Milyen tapasztalat van róla? Most szeretnénk venni, de nem sok infót találtam róla, belinkelem, hogy melyiket néztük ki.
Nekünk a 9-25 kg-ig jó Touragoo ülésünk van, nagyon meg vagyok vele elégedve és a babám is szereti.
Top Rider és Pierre Cardin üléseket koppintották le szerintem, csak még kedvezőbb áron adják.
Azt javaslom, egy boltban ültesd bele a gyerkőcödet, próbáljátok ki és utána vedd meg azt, amit kinéztél.
Itt a Gyakori Kérdések oldalon is van pár Touragoo üléses kérdés, nézz szét, mit írnak mások.
Köszi, már megtettem, csak az kevés infó volt:)
Van töréstesztje amúgy, vagy valami szám a hátsó részén? Kérdeztem a Brendont, de azt írták, hogy ilyen jellegű infót csak személyesen adnak ki, milyen aranyosak!
Szia,
akkor ez azt jelenti, hogy nincs neki töréstesztje?
Elvileg nem úgy van, hogy csak töréstesztes ülést lehet kapni?
Köszi
Én nem tudok róla, hogy Magyarországon csinálnának tesztet. Az ADAC, a Német Autóklub szokta ezt elvégezni minden évben, és Európában ezt veszik majd' minden országban irányadónak.
Ettől függetlenül még lehet jó egy ülés, hogy nincs töréstesztje. Ugyanis általában ugyanazt a vázat használja a legtöbb gyártó. Gyakorlatilag egy csomó olyan gyerekülés létezik, ami tök egyformán néz ki, csak más rajta a márkanév.
Köszi a válaszokat, közben már megvettük az ülést. Én nagyon biztonságosnak látom, a kislányom is szereti, habár még csak egyszer ült benne:)
Szerintem vannak ennél rosszabb ülések is, remélem nem lesz vele semmi gond, hosszú távra vettük volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!