Leírná valaki, hogy kell a Vaterán/ Tesz-veszen eladni babadolgokat?
Figyelt kérdés
Még regisztrálva se vagyok. Van egy csomó ruha/játék, de fogalmam sincs, hogy álljak hozzá. Kell fizetni érte? Hogy töltök fel képet? Hol kell a licitet nézni...
Előre is köszi!
2010. okt. 14. 12:25
1/2 anonim válasza:
én vaterán már adtam el egy dolgot.
először regisztrálni kell, de ezzel még nem adhatsz el, ahhoz ki kell tölteni egy adatlapot, ott meg kell adni a bankszámlaszámodat és átutalni a vaterának 100 Ft-ot. Ezt pár nap alatt jóváírják, utána adhatsz el. Könnyen megy van egy oldal, azt kell kitölteni, itt kell a képet is feltölteni. Aztán nézed az emiledet csak, mert rögtön jön értesítés ha vmi történik. De a vatera honlapján minden részletesen le van írva.
2/2 anonim válasza:
szia tesz-veszen is hasonló, mindent kérdez a gép, képet úgy töltessz fel, hogy ami a te gépeden vannak képek azokról az árukról amit árulni akarsz, onnan kell tallózni!De itt is küldenek előbb aktíváló kodot azzal tudsz csak eladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!