Mennyi ideig normális, ha nincs se kakis se pisis pelus?
Figyelt kérdés
10 napos baba, a férjem nem biztos benne, mert elég keveset aludtunk és dolgoznia is kellett ma. De reggel 8 óta nincs berögzítve az applikációba se kakis se pisis pelus.
Mondták, hogy addig ne aggódjak, amíg van elég pelus. De mit kell csinálni, ha nincs?
Amúgy a baba szépen szopizik (30-40 percet), tudok szoptatás után fejni, ha akarok, szóval nekem érzetre megvan a megfelelő mennyiségű szopi. A gyerek sem sír, hogy éhes lenne.
2023. júl. 19. 18:28
11/15 anonim válasza:
Én is használok applikációt,mert álmatlanság fogalmam sincs éjszaka közepén melyik cici volt utoljára( ha nem azt adom a szájába ami épp soron lenne akkor bedurran/begyullad a cicim),plusz székrekedés problémája van és bizony napokig nem kakil ezt szintén kómásan nem akarom füzetben követni így marad az applikacio.
12/15 anonim válasza:
A fel eves gyerekkel is hasznalom meg az applikaciot alvasra es evesre. En igy vagyok nyugodt.
13/15 anonim válasza:
Nekem a férjem erőltette az elején de azt se tudtam hol vagyok, össze-vissza töltöttem, úgyhogy én elengedtem.
De szerintem teljesen felesleges volt vezetni.
De a védőnő is mondta hogy vezessük. Szerintem látnád/más jele is lenne ha valami probléma lenne.
14/15 A kérdező kommentje:
Végül pisis pelus lett. Sajnos székrekedése van. Húzgálja a lábait és minden alkalommal picit amúgy van ilyen mini kakifolt a peluson.
2023. júl. 19. 22:06
15/15 anonim válasza:
Szia. Nekem 2 hetes a babám. Pár napja ő is eljátszotta ezt a nem kakilást.dèltől másnap dèlutánig nem nagyon kakilt. Csak kis pukifoltok voltak😅dèlutánra viszont beindult a dolog. Nekem azt mondta a vèdőnő ha amúgy jókedvű, eszik, nem alszik egèsz nap akkor egy nap nem jelez komoly gondot. Igaza lett mert helyre is állt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!