Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy készítsem el ebédre a...

Hogy készítsem el ebédre a halrudacskát babámnak? Lent

Figyelt kérdés

vettem olyat, ami 100% halrúd és panírban van, nincs semmi egyéb belekeverve.

gondoltam, megsütöm a sütőben, leszedem a panírt és belepépelem a főzelékébe. ez így jó? vagy hogy kell?

amúgy milyen mélytengeri halat vesztek babaátoknak? annyi féle van, mi mindet szeretjük a férjemmel, de nem tudom a babának melyik mehet? bármelyik? és azt hogy szoktátok elkészíteni a kicsinek? (mert én magunknak olajban sütöm, de neki inkább főzni kellene. de gondolom ki kell előtte olvasztani.

ja, és 6 hós

köszönöm!

2010. okt. 14. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Az első gyerekemnek vettem fagyasztott hekket és kitapogattam egy szálkamentes részt és megfőztem. Aztán még mielőtt beleturmixoltam a főzibe mégegyszer áttapogattam. A második baba most 9 hónapos és neki konzerv tonhalat veszek, olyat, ami saját levében van. ezt csak lecsurgatom és a fele mehet a főzibe, a másikat megeszem én vagy másnapra elteszem.

Szerintem a halrudat edd meg te, vagy ha nem jár le a szavija akkor majd megeszi kb 1 évesen, amikor már harapni is tudja.

2010. okt. 14. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan add neki, én is olyat vettem neki. Sütőbe megsütöd, le a panír ahogy írtad is. Egyébként főzésre nagyon jó a COOP-os halfilé. Mindég olyat veszek, teljesen szálkamentes.
2010. okt. 14. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 14. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
En a bepanirozott halrudat betettem egy tepsibe es kb. 200 fokon 15-17 percig sutottem minden nelkul. Leszedtem a panirjat es osszetortem villaval. Amig a hal sult forraltam neki egy talban zoldsegeket zoldfuszerrel osszeturmixoltam oket sok level, hogy jo hig legyen es hozzakevertem az osszetort halat. Igy ize is volt es nagyon szerette, nem volt szaraz. Magunknak meg rajtahagytam a panirt es a zoldsegeket leszurtem. Igy mindharman (a ferjemre gondolok) ezt ettuk es megvolt az ebed egyszerre. :))
2010. okt. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!