Hogy készítsem el ebédre a halrudacskát babámnak? Lent
vettem olyat, ami 100% halrúd és panírban van, nincs semmi egyéb belekeverve.
gondoltam, megsütöm a sütőben, leszedem a panírt és belepépelem a főzelékébe. ez így jó? vagy hogy kell?
amúgy milyen mélytengeri halat vesztek babaátoknak? annyi féle van, mi mindet szeretjük a férjemmel, de nem tudom a babának melyik mehet? bármelyik? és azt hogy szoktátok elkészíteni a kicsinek? (mert én magunknak olajban sütöm, de neki inkább főzni kellene. de gondolom ki kell előtte olvasztani.
ja, és 6 hós
köszönöm!
Az első gyerekemnek vettem fagyasztott hekket és kitapogattam egy szálkamentes részt és megfőztem. Aztán még mielőtt beleturmixoltam a főzibe mégegyszer áttapogattam. A második baba most 9 hónapos és neki konzerv tonhalat veszek, olyat, ami saját levében van. ezt csak lecsurgatom és a fele mehet a főzibe, a másikat megeszem én vagy másnapra elteszem.
Szerintem a halrudat edd meg te, vagy ha nem jár le a szavija akkor majd megeszi kb 1 évesen, amikor már harapni is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!