Hipp natúr grizt adtatok a babátoknak?
Figyelt kérdés
4,5 hónapos babámnál elkezdem a hozzátáplálást.Almalevet adok neki minden étkezés között pár kanállal 2-3 napig majd következik az almapép,utána barackot stb.Viszont tegnap megláttam a Hipp-es Tejpép natúr grizt.Nincs ráirva mikortól lehet adni a babának.Nemtudom van e valaki aki adta e ezt a gyerekének de ugy gondoltam hogy ha már bevezettem mondjuk az almát utána nem tápszert adnék neki az almalé után hanem ezt.Az úgy jó lehet?2008. dec. 31. 11:10
1/3 anonim 

válasza:

4 hónapos kortól adható, én is azzal kezdtem az ilyen tejpépek, grízek bevezetését. Adhatod az alma után is vagy csak külön egy étkezésként, esetleg bele is keverheted az almapépet, ahogy gondolod és persze ahogy a babád elfogadja.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. dec. 31. 12:50
3/3 anonim 

válasza:

Azért a tápszert ne hagyd el,azt kb.1 éves korukig adni kell.Az enyém is kap tejpépet-már 8 hós-de a tápszert is adom neki.Én úgy csinálom,h reggel és este felel-fele arányban keverem a tápszert és a tejpépet( vagy grízt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!