Macskaszőr baba mellett?
Igazából nem célom full steril környezetben nevelni a kisbabámat, de cicás lakásban nyilván próbálok majd megtenni mindent, hogy amennyire lehet, minimalizáljam a macskaszőr mennyiséget. Akinek szintén van szobacicája: milyen praktikáitok voltak a minél szőrmentesebb környezet fenntartására?
(A "ha jön a baba, megy a cica"-hívők kérem, kíméljenek.)
Nekek csak egyszer maszott be a kisagyba a macska.arra mentem be,hogy nyalogatja a fiam száját..attol a naptol kezdve udvari macska lett
Nehogy mar hagyjam ezt..
Johettek lepontozni.
Nálunk hasonló volt mint a 2esnél.
Eleinte nem engedtük oda, akkor nem is zavarta a szőr mert lehengereztem ahogy letettem vagy mindig aláterítettem egy textilpelenkát.
Utána mikor kezdett mindent a szájába venni, a nyálas kezébe beleragadt minden kosz, kúszni kezdett, akkor még gyakrabban porszívóztam, minden leesett játékot elmostam.
Aztán ahogy mászni kezdett elengedtem az egészet, nyalogatja a padlót is.
Semmi baja nem lesz amúgy a macskaszőrtől.
Mostmár simogatja szépen, még nem nyalta meg. :)
Fokozatosan fogod tudni elengedni a dolgot, bár van aki laza, én annyira nem.
Nalunk benti kutya van, aki raadasul kijaros is ugye, mert setalni vinni kell.
Ohh, hanyan akartak lebeszelni rola, hogy adjam orokbe, ez nem egeszseges…:)
Marmint a kutyat.
Oltva,feregtelentive van, eloskodok ellen havonta kap tablettat, tappancsat mosom seta utan. Ennyit tudok tenni az ugy erdekeben.
Hiaba porszivozok napi ketszer,fesulom a kutyat, szor az van.
Eddig ugy nez ki, mindenki tuleli. En mar 7 eve tartok kutyat, eddig nem haltam meg; a gyerek most 2 eves, eddig vele is minden oke.
Es bizony a szajat is megnyalta mar…a kutya, egy ovatlan pillanatban. A gyerek meg a kutyat. 😂 Ezek nem olyan dolgok, amiket direkt hagy az ember, hanem csak ugy megtortennek 1 szempillantas alatt. Felugyelet nelkul sose lettek hagyva, aztan megis megtortenik. Hoppa.
Hat ez ilyen. De orom latni oket, ahogy jatszanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!