Pelenka kérdés? Többi lent.
Tudtok javasolni olyan pelust, aminek a belseje nem áll össze ilyen 3 kemény hosszúkás hurkába a pisitől, hanem olyan mint a régiek, hogy csak simán megdagad?
Én nem nagyon találok már, a dm-es, Rossmann-os, Lidl-ös, Pampers, Libero ilyenek.
A probléma pedig az, hogy nyomja a lányom bőrét, nyomot hagy neki ahogy ilyen cső alakban összeáll, és valszeg kényelmetlen neki. (más gond egyébként nem lenne, tehát ilyen kifolyás, kiütés, ilyenek nincsenek, még szerencsénk is lenne, ha ez nem lenne)
Tudtok javasolni olyat, ami még nem ilyen fajta pelus?
Nekem egyik se lett hurkás.
Pampers bugyipelenkát használjuk most éppen az is teljesen egyben marad.
Azért amikor már hurkák vannak, akkor már igencsak cserélni kell.
Nem szabad megvárni, hogy annyi pisi legyen benne, és kész.
Lidlset hasznaljuk es nem all ossze sosem
A Tescoban is jo a fred-es (nem tudom magyarorszagon van-e olyan,nem ott elek )beleszerettem abba a pelenkaba,15 honapos a fiam,ataludja az ejszakat es reggelre megsem csupa pisi minden.
Az én fiamon egy pelenka sem áll össze.. Általában Dm/Rossmann sajátmárkásat használunk..
Nem is értem, hogy-hogy tud “összeállni” hurkákba. Nagyobb mérettel esetleg próbálkoztál már? Nem tudom, hogy befolyásolja-e, de hátha.
Vagy mosipelus, ha ennyire nem jó egy fajta sem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!