Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 napos lázat ti sem tudtátok...

3 napos lázat ti sem tudtátok csillapitani sehogy?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a háromnapos láz inkább háromnapos hőemelkedés volt, úgyhogy elég volt egy kis Nurofen. Aztán jött a kiütés, ami egy nap múlva el is múlt. Hűtőfürdőztesd a babát a lázcsillapító mellé, ha végképp nem megy le fordulj orvoshoz!!! Mennyi idős a babád?
2010. okt. 13. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi ez a 3 napos láz? Én most voltam megfázva, 39 fokos lázam volt 3 napig, csak a hűtőfürdő vitte le kb fél órára. A gyerekek is elkapták, de valamiért nekik nem volt lázuk.
2010. okt. 13. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Másodiknak: egy éven aluli babák jellegzetes betegsége, herpeszvírus okozza. Szerintem neked nem az volt, még nem hallottam felnőttről, aki elkapta volna, mert bababetegség. A válasz: Nekem sem sikerült levinnem. A Germicid levitte 38-ra, aztán egy óra múlva újra 39 volt... Adtam még neki Nurofent, Mexalent, hűtőfürdőztem, de semmi... Aztán 3 nap múlva elmúlt, jöttek a kiütések 2 napig, utána nyom nélkül eltűnt az egész.
2010. okt. 13. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Most lábaltunk ki belőle.Már a kiütéseknél tartunk,de az a 3 nap kemény volt.39.8-ig felment a láza a második napon.

Aztán a hasmenés.

Tekert állott vizes(szobahőmérsékletű) vizes lepedőbe és rá egy száraz törülközőt.

Nálunk az vitte le a lázát a paracetamol kúp nem győzte.

2010. okt. 14. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!