Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Refluxos tápszert csak a baba...

Refluxos tápszert csak a baba 1 éves koráig írnak fel receptre?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekünk egyszer írtak fel, de azt sem ette meg a kislányom. Úgy tudom,h. csak 0-ás van belőle.

Mielőtt kipróbálod elmesélem a tapasztalatomat:

Nekünk nem mondta senki, h. a cumisüvegből nem jön ki, vagy legalább is én nem találtam akkora lukkal rendelkező cumisüveget, amiből ki lehetne csalogatni, az egyébként főzelék sűrűségű pépet:-( Majdnem bőgve etettem a kislányom, mert mindezt az esti evésnél sikerült produkálnunk, nyaralás közben, egy világ végi kis faluban, mikor nem volt otthon másik tápszer:-( gyógyszertár meg sehol a környéken.

2010. okt. 13. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mi már 1 éve azt esszük,csak most ez meglepett h 1 éves kortól vehetjük teljes áron a tápszert.
2010. okt. 13. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen tápszerről van szó? A Milupa Milumil AR-t felírják 3 éves korig. A BabyNova főzelékes cumi tökéletes ehhez a sűrűséghez.
2010. okt. 13. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a védőnő h csak 1 éves korig írja fel az orvos!Tényleg lehet 3 éves korig is?
2010. okt. 13. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:
És mi is Baby nova-t használtunk,csak nem a főzelékeset!Más minden kijött a babából belőle,ami hígabb volt,még most is néha.2 babát etetek,nem szeretnék 2 naponta 2400-ért tápszert venni:-S
2010. okt. 13. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy mi a a Start-ot használjuk, de 1,5 évesen is végig alusszák az éjszakák. És a doktornő szerint is meg van benne minden vitamin, ami egy 2-es vagy 3-as jelzésű tápszerbe. A súlyuk is szépen fejlődik tőle. Kb. fél éve módosították, hogy 3 éves korig írják fel. Nekem semmi bajom ezzel a tápszerrel, a kisfiaimnak is megfelel, és nem mindegy árban sem. :)
2010. okt. 13. 20:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az infót!Remélem h csak az én védőnőm tudja rosszul!Nekünk is nagyon megfelel.
2010. okt. 13. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Lemaradt: nekik lassan megszűnt ez a bukás, amit felültek. A kúszásnál gyakori volt, mert akkor nyomta a kis pocakját, de amint felültek, és nem görnyedtek, lassan elmúlt. Mióta felálltak, szinte nem is fordul elő. Én használtam még a Milupa 7 magvas gabona pelyhet is. Sűrítéshez ez is nagyon jó.
2010. okt. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!