Meddig kapjon a baba éjszaka tápszert?
Figyelt kérdés
4 honapos korában leszokott rola a kisfiam, de egyszer azért felkelt teázni. majd mikor félévesen jott a foga, csak tápszerrel aludt vissza, és még most is bizony felekel és kéri. 9 honapapos, vacsira 7 korul kap tejpépet vagy husis fozeléket, majd 10 korul elalvásra megiszik kb. 1 dl tejet, ezután 1 ora és 5 ora korul is ébred és kéri (120-150 ml). Nem azért, mert olyan nehezemre esik, de nem tudom, szukséges-e még ilyen korban.2008. dec. 30. 23:45
1/3 anonim 

válasza:

Az én kisfiam most lett 1 éves, de éjjel még 1-2-szer felkel, és megeszi a tápszert. Már én is szeretném leszoktatni, csak még nem tudom hogyan:)
2/3 anonim 

válasza:

Kislányom 11 hós, éjjel még kétszer felkel és megeszik 180-200 ml tápszert. És persze pancsi után is tápszerrrel alszik el este. Nekem egyenlőre még nem áll szándékomban leszoktatni róla, ha valami nem jó neki, úgyis jelezni fog.
3/3 anonim 

válasza:

Én is ebben a cipőben járok!Most 7.5 hós,pár hete felkel éjjel,mert éhes.Tápszert kb.1 éves korukig kell adni(utána se árt!)Most a Sinlac-al próbálkozom,talán attól visszatérünk a régi kerékvágásba.BUÉK.2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!