Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kapjon a baba éjszaka...

Meddig kapjon a baba éjszaka tápszert?

Figyelt kérdés
4 honapos korában leszokott rola a kisfiam, de egyszer azért felkelt teázni. majd mikor félévesen jott a foga, csak tápszerrel aludt vissza, és még most is bizony felekel és kéri. 9 honapapos, vacsira 7 korul kap tejpépet vagy husis fozeléket, majd 10 korul elalvásra megiszik kb. 1 dl tejet, ezután 1 ora és 5 ora korul is ébred és kéri (120-150 ml). Nem azért, mert olyan nehezemre esik, de nem tudom, szukséges-e még ilyen korban.
2008. dec. 30. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam most lett 1 éves, de éjjel még 1-2-szer felkel, és megeszi a tápszert. Már én is szeretném leszoktatni, csak még nem tudom hogyan:)
2008. dec. 31. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Kislányom 11 hós, éjjel még kétszer felkel és megeszik 180-200 ml tápszert. És persze pancsi után is tápszerrrel alszik el este. Nekem egyenlőre még nem áll szándékomban leszoktatni róla, ha valami nem jó neki, úgyis jelezni fog.
2008. dec. 31. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok!Most 7.5 hós,pár hete felkel éjjel,mert éhes.Tápszert kb.1 éves korukig kell adni(utána se árt!)Most a Sinlac-al próbálkozom,talán attól visszatérünk a régi kerékvágásba.BUÉK.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 31. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!