Látható vérdarabok székletben?
Valaki segitsen már mert tényleg agyf@szt kapok már
Június 9-én pozitiv lett a kisfiam széklet vér vizsgálata,ekkor már kapott vasat(Maltofer csepp,vashiány miatt)
Ekkor hivtam az orvosomat,mondta hogy hagyjam abba a vasat Benedeknek.Közben dolgoztam,a kolleganőm nyomta hogy vasmérgezése van…azonnal orvos,persze rögtön ügyeletre vittem,aki egyben gasztrós is,ő azt mondta folytassam a vasat,kért egy szèklettenyésztést,aminek az eredménye campylobacter jenuni lett.
Erre kapott antibiutikumot,a tenyésztés elkészültèig nem adtam neki a vasat,majd mikor az meg lett és felirták az antibiotikumot,mondta a saját orvosom hogy újra mehet a vas.
Az antibiotikum beszedése utáni 5.napon újra elvittem széklettenyésztést(eredmény még nincs),illetve ma székletet ver vizsgálatra.
Ami megint pozitiv.
Persze a saját orvosunk szabadságon,a helyettese mondta hogy hagyjuk el megint a vasat(😂😂😂)
Illetve nem kell tejmentesen de laktózmentesen.
Ezt elmondta négyszer.
Ha laktózérzékeny és elhagyom a tejes dolgokat negativ lesz a székletvér ha vasat is elhagyjuk akkor nem tudjuk mitől volt pozitiv..
Nem?
Illetve ha tejallergiás lenne,nem teljesen elkellene hagyni a tejet??
A legnagyobb bajom hogy már nem tudom kinek mit higgyek /tejérzékeny/ne szedje a vasat/szedje a vasat/a bakteriális fertőzés miatt fosott/még mindig fosik akkor a vas miatt fosik /
Agyrém!!!!aludni nem alszik nagyon régóta éjjel,és nagyon rég hasmenése van de senki nem tud semmi okosat momdani….
Valaki segitsen(ha tud)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!