Melyik a legolcsóbb játék webáruház?
www.regiojatek.hu
Szerintem ez én innen vásárolom a játékokat.Többet is megnéztem de ez a legtutibb ár szempontjából!
Bocsánat hogy belekérdezek!
Kedves első!
Mennyiért postáznak a régióból?
Köszönöm válaszod!
Toystore.hu
Én tőlük rendeltem, szerintem jók az árak.
Én szeretem a jatekshop.eu. A legjobb készlettel rendelkeznek. Amit látsz az oldalukon tényleg van, amint fogy a készlet rögtön leveszik. Nekem könnyű, mert cégnél többen rendelünk, így 25000 felett ingyenes. Egyébként még kb. 700+utánvét(300), ha utólag fizetsz.
A másik a tulli. Drágább, de most már náluk is látszik mi van készleten. 7000 felett ingyenes kiszállítás, és ha már rendeltél tőlük jóváírást kapsz a következő rendelésből.Sokszor annyira jön ki, mint egy kedvezőbb webáruház, és még rendelési díj sincs Szoktak jó akcióik is lenni. Szeretem a vásárlói véleményeket, sokat segítenek vele. Én is mindig beírok, ha rendelek, hogy segítsek vele másoknak.
A harmadik a Játéknet. Ár hasonló, mint a játékshop, itt sem ér csalódás látszik mi van készleten, és érdemes figyelni, mert csinálnak egynapos ingyen kiszállítást. Ilyenkor nagyon jól szoktam járni. Vannak jó akcióik is.
Nemrég akadtam a www.olcsonagyker.hu játék webáruházra.
Széles a választékuk,és az áruk minősége is igen jó,az árak pedig jóval olcsóbbak az átlagostól szerintem.
Mindenkinek csak javasolni tudom.
Érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!