Hajnalka névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 04:50
1/10 anonim válasza:
30-40 éve volt divatos. Szép név, biztosan kevés gyerek születik ezzel manapság.
2/10 anonim válasza:
#1 vagyok, még annyit hozzátennék, jól illik magas hangrendű magánhangzókból álló vezetéknévhez.
4/10 anonim válasza:
Teljesen jó, szép, vállalható név.
6/10 anonim válasza:
Nem a kedvencem, mert nem szeretem túlzottan a kicsinyítőképzős neveket, de amúgy vállalható név. Nem túl ritka, nem is túl gyakori.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom mitől jobb, mint egy Napsugár, Bodza vagy Málna. Ezeket a neveket mindig halálra cikizik itt.
Nemem amúgy nem tetszik, inkább simán Hajnal akkor már.
8/10 anonim válasza:
imádom. A Hajni becenév viszont nem tetszik, Hajnalként meg nem anyakönyvezetném;
so, Hajnalkaként anyakönyveztetném, Hajnalként becézném. Hankóból jött még egy ilyen nekem; hogy Hajnikó; az még aranyos lehet. :):) Hankóként nem szólítanám sose; a Hajnikót még átgondolnám, bár lehet, az is csak otthonra jó, de nemtom, lehet, hogy jó pl sulis társak előtt is, és nem élné meg "soknak",agyonbecézettnek ezt a megszólítást. De szal inkább Hajnalként becézném.
9/10 anonim válasza:
Hani is lehet jó,szebben hangzik mint a Hajni, engem nem zavarna, hogy a Haniról pl 1ből mindenki Hannára asszociál. :):)
10/10 anonim válasza:
Vagy pl Nika a Hajnikából. :):) Vagy Nia. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!