Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok babátoknak málnás...

Adtok babátoknak málnás bébikaját?

Figyelt kérdés
Kislányom egy éves múlt. Azt hallottam, hogy málnát 2éves korig nem ehet. Most kaptunk málnás bébikaját. Ti odadnátok neki?
2010. okt. 13. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az ananásszal voltunk igy,azt se lehet korán adni,de a bébiételben meg sokkal korábban van ananász. Mi is kaptuk,igy odaadtam neki. Azóta az ananász az egyedüli,amit hamarabb kapott,mint az "előirás".

Elvileg a bébiételben nagyon jól ki van szürve a mag,ezért lehet adni hamarabb,mint a friss gyümölcsöt.

Hogy én odaadnám-e? Esetleg vészhelyzetben,ha nincs itthon más, az ananászosat is csak ezért adtam oda.

2010. okt. 13. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:

bébiételben simán, már korábban is adtam, ami rá van írva az üvegre, akkor.

friss gyümölcsként 1,5 éves kora után.

én úgy tudom, 1 éves kor után már a gyümölcsöt is lehet adni, de az üvegeset már sokkal korábban is.

2010. okt. 13. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
NYugodt szívvel odaadhatod. Ahogy előttem is írják, az üvegesből kiszedik az apró magokat és csak a gyümölcshús van benne, úgyhogy az ízével megismertetheted!
2010. okt. 13. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Először csak egy kicsit adok neki kipróbálásból.
2010. okt. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!