Adtok babátoknak málnás bébikaját?
Figyelt kérdés
Kislányom egy éves múlt. Azt hallottam, hogy málnát 2éves korig nem ehet. Most kaptunk málnás bébikaját. Ti odadnátok neki?2010. okt. 13. 15:08
1/4 anonim válasza:
Mi az ananásszal voltunk igy,azt se lehet korán adni,de a bébiételben meg sokkal korábban van ananász. Mi is kaptuk,igy odaadtam neki. Azóta az ananász az egyedüli,amit hamarabb kapott,mint az "előirás".
Elvileg a bébiételben nagyon jól ki van szürve a mag,ezért lehet adni hamarabb,mint a friss gyümölcsöt.
Hogy én odaadnám-e? Esetleg vészhelyzetben,ha nincs itthon más, az ananászosat is csak ezért adtam oda.
2/4 anonim válasza:
bébiételben simán, már korábban is adtam, ami rá van írva az üvegre, akkor.
friss gyümölcsként 1,5 éves kora után.
én úgy tudom, 1 éves kor után már a gyümölcsöt is lehet adni, de az üvegeset már sokkal korábban is.
3/4 anonim válasza:
NYugodt szívvel odaadhatod. Ahogy előttem is írják, az üvegesből kiszedik az apró magokat és csak a gyümölcshús van benne, úgyhogy az ízével megismertetheted!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Először csak egy kicsit adok neki kipróbálásból.
2010. okt. 13. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!