Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egész nap csak kézben lenne?

Egész nap csak kézben lenne?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva 5 hónapos lesz a babám. Kb.4 napja csak kézben marad el, ezt úgy kell elképzelni hogy amíg eszik annyit van csendben azon kívül egész nap nyafizik, könnyek nélkűl “sír” amint kézbe vesszük elhallgat. Reggeltől estig ez megy, kivétel amikor alszik. Sem a kiságyban sem a pihenőszékben nem marad el. Ha az ágyon mellé fekszem az sem jó , hiába vagyok ott a pihenőszék mellett is, beszélhetek neki mert csak hisztizik csak kézben legyen de azt is csak úgy ha állunk vele vagy sétálgatunk a lakásban. Hiába adok neki játékot a kezébe már 2 percet sem marad el velük pedig eddig egy jó ideig elbabrált a játékokkal.Teljesen k.o vagyok már. Az első 3 hónap nem volt ilyen durva pedig has fájós volt. Nem hinném hogy fáj valamilye mert ha kézben van nem csinálja ezt.Másnak is csinált ilyent? Mi volt a baj? Hogy oldottátok meg?
2023. júl. 5. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hordozot javaslom.

Lanyom is ilyen volt .

Szerencsere hamar elmult ez az idoszak.

2023. júl. 5. 09:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Hordozót is próbáltam az a baj hogy a mellkasom felé nem marad el benne , ordít. Kifelénézegetés pedig nem egészsége neki 🥺
2023. júl. 5. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Háton is próbáltad? Úgy jobban kilát. Vagy csípőn is lehet szövött kendővel.

Nekem 10 hónapos és még mindig ez van, de talán ennyire nem vészes

L.

2023. júl. 5. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Fuuu, az en gyerekem is ezt csinalta. Most lesz fel eves, a napokban lett jobb a helyzet.
2023. júl. 5. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!