Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja a gyereknek?

Sch. Niki kérdése:

Lehet baja a gyereknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok lehet nagyon buta kérdés lessz, amit felteszek. Kisfiam másfél éves. Itt alszik nálunk az unokahugom 5 éves. Kisfiam elaludt már, a kislány meg ugrált mellette az ágyon nem ütőtte meg, de néha elég hevesen ugrabugrált hiába szóltam rá. A matrac, ahogy rázkodott a fiam is persze nem csapkodott a feje meg ilyesmi, de rugozott rajta, de a feje mozdulatlan volt! Fel sem ébredt! Ettől kialakulhat a rázos szindroma? Vagy ennyitől nem?

#baba #Rázos szindroma
2023. júl. 5. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. júl. 5. 00:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor sem, ha a kis feje a matraccal együtt mozgott? Bocsi csak, nem tudom hogy kifejezni magam. Nagyon aggodom!
2023. júl. 5. 00:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Nyugodtan alszik most is, nem látok rajta semmit. Hál isten, már a lányka is alszik :)
2023. júl. 5. 00:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ettől baja! Ahhoz nagyon erősen rázni kell. Szinte csapkolódni kell a fejének előre-hátra...
2023. júl. 5. 01:09
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Az a rázós szindróma ici-pici babaknal van, akik nem tudják még tartani a fejüket, nem egy másfél éves gyereknél! Fel se ébredt az ugralasra a fiad, úgyhogy nyilván nem volt erős. Nehéz lehet így nevelni, hogy ekkora paragép vagy.
2023. júl. 5. 03:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyel mar ennyire paramami.

Kepzeld a fiam 15 honapos es mutatja azt,hogy "nem"de igy,hogy a fejet olyqn gyorsan razza ide-oda,hogy én szédülök bele...

Ekkora marhasag megsem jutott soha az eszembe..

2023. júl. 5. 06:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az SBS-hez izomból, erővel "kell" megrázni.

Ennyitől nem lesz semmi baja. Babakocsiban is jobban rázkódik. Vagy abban sem tolod soha?

2023. júl. 5. 08:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Jol van tudom! Ne haragudjatok, de tényleg néha túltolom, de nem tudom miért parázok rá néha dolgokra. Első gyerek, és nem tudom mitől mi lehet. Csak féltem. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
2023. júl. 31. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, de próbálj lelazulni és kevesebb ilyet olvasni. Lesz még néhány húzós helyzet, amikor megijedhetsz. 😃
2023. júl. 31. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!