Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is kifolyik a pisi meg...

Másnak is kifolyik a pisi meg a kaki a pelusból illetve szétmegy a tépőzár?

Figyelt kérdés
Másfél éves kislányom van és fél óra után egy pisi vagy egy adag kisebb kaki kifolyik. Megőrülök másnak is előfordul ez a probléma vagy ti milyet használtok? ( Libero, Pampers, Lupilu, DM, Kolorky night, Rossman, Fred)

2023. júl. 4. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem szokott ilyen gondunk lenni. Ahogy eléri a következő súlyhatár alját, méretet váltunk
2023. júl. 4. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez jellemzően akkor volt, ha kinőtte a méretet. Nem feltétlenül súlyban, hanem kapacitásban.

Ha x pelenkaméret kicsi, és x+1-nél is folyik, akkor vegyél neki x+2-est. Lehet, hogy kilóra közel sincs a mérethez, de ha a te gyereked ennyit pisil, akkor kell neki a nagyobb.

2023. júl. 4. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Pampers, aztán pampers pants-sose folyt ki semmi.
2023. júl. 4. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Libero Touchot használtam fiamnál nagyjából 8 hónapos koráig. Mivel nekiállt ficánkolni pelenkázás közben átálltunk a libero up&go bugyipelenkára. Nálunk ezek váltak be. Persze voltak néha balesetek, de arányaiban teljesen elégedett vagyok vele. Próbáltam babylove márkát is, az sajnos nem vált be. Fiam elég vékony, magas alkat.
2023. júl. 4. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy az elottem szolok irtak, nalunk is akkor volt ez, ha mar kezdett kicsi lenni neki. A masik, amit egy masik valaszolo irt, h en sokaig azt a “rozsat” vagy mit asszem ez a neve, nem biztos😂 sokaig csak a kulso kis izet igazitottam meg, amikor tesom vagy a vedono mar nem tudom felvilagositott, hogy beljebb kell nyulni, mert ott van egy masik. Tehat combjanal kivulrol benyulsz, hogy elerd a belso “csikot” is es azt is kintebb kell igazitani vagy a popojanak a formajara igazitani. Na nekunk azota talan egyszer folyt ki, de az durva adag volt haha
2023. júl. 5. 22:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Jjaaaa es nelunk a Dm sajat markas nagyon bevalt, szuletese ota azt hasznaljuk es abbol is 2fajta van, nekunk az valt be, ami 3as rokas minta(atlatszo a csomagolasa es kicsit latszik a minta) a 4es pedig tigrises minta. Pont mult heten probaltuk ki a mullerest, mert nyaraltunk es csak az volt a kozelben, haaat szerintem ehhez kepest katasztrofa volt, pedig en nagyon szeretem a mullert.
2023. júl. 5. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor azt sem tartom kizártnak, hogy kettővel nagyobb méret kell...

Az én lányom 9 és fél kiló, és a rossmannos 5+-os pelenkát hordja, amire 11-17 (!) Kg van írva...

2023. júl. 7. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!