Másnak is kifolyik a pisi meg a kaki a pelusból illetve szétmegy a tépőzár?
Figyelt kérdés
Másfél éves kislányom van és fél óra után egy pisi vagy egy adag kisebb kaki kifolyik. Megőrülök másnak is előfordul ez a probléma vagy ti milyet használtok? ( Libero, Pampers, Lupilu, DM, Kolorky night, Rossman, Fred)2023. júl. 4. 11:09
11/17 anonim válasza:
Nem, nem szokott ilyen gondunk lenni. Ahogy eléri a következő súlyhatár alját, méretet váltunk
12/17 anonim válasza:
Nálunk ez jellemzően akkor volt, ha kinőtte a méretet. Nem feltétlenül súlyban, hanem kapacitásban.
Ha x pelenkaméret kicsi, és x+1-nél is folyik, akkor vegyél neki x+2-est. Lehet, hogy kilóra közel sincs a mérethez, de ha a te gyereked ennyit pisil, akkor kell neki a nagyobb.
13/17 anonim válasza:
Pampers, aztán pampers pants-sose folyt ki semmi.
14/17 anonim válasza:
Libero Touchot használtam fiamnál nagyjából 8 hónapos koráig. Mivel nekiállt ficánkolni pelenkázás közben átálltunk a libero up&go bugyipelenkára. Nálunk ezek váltak be. Persze voltak néha balesetek, de arányaiban teljesen elégedett vagyok vele. Próbáltam babylove márkát is, az sajnos nem vált be. Fiam elég vékony, magas alkat.
15/17 anonim válasza:
Igen, ahogy az elottem szolok irtak, nalunk is akkor volt ez, ha mar kezdett kicsi lenni neki. A masik, amit egy masik valaszolo irt, h en sokaig azt a “rozsat” vagy mit asszem ez a neve, nem biztos😂 sokaig csak a kulso kis izet igazitottam meg, amikor tesom vagy a vedono mar nem tudom felvilagositott, hogy beljebb kell nyulni, mert ott van egy masik. Tehat combjanal kivulrol benyulsz, hogy elerd a belso “csikot” is es azt is kintebb kell igazitani vagy a popojanak a formajara igazitani. Na nekunk azota talan egyszer folyt ki, de az durva adag volt haha
16/17 anonim válasza:
Jjaaaa es nelunk a Dm sajat markas nagyon bevalt, szuletese ota azt hasznaljuk es abbol is 2fajta van, nekunk az valt be, ami 3as rokas minta(atlatszo a csomagolasa es kicsit latszik a minta) a 4es pedig tigrises minta. Pont mult heten probaltuk ki a mullerest, mert nyaraltunk es csak az volt a kozelben, haaat szerintem ehhez kepest katasztrofa volt, pedig en nagyon szeretem a mullert.
17/17 anonim válasza:
Akkor azt sem tartom kizártnak, hogy kettővel nagyobb méret kell...
Az én lányom 9 és fél kiló, és a rossmannos 5+-os pelenkát hordja, amire 11-17 (!) Kg van írva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!