Mennyi idősen hagyja/hagyta abba a babátok a játékok dobálását?
Figyelt kérdés
Most nem az ételek, játékok ledobálására gondolok, mert azt még tudom, hogy élvezik sokáig :o) Most 11 hónapos lesz a fiam és szoktunk játszani labdákkal, autókkal. Én gurítom neki, de ő csak felveszi és cél nélkül eldobja.
Kell ezt nekik valahogy tanítani, vagy elég, ha csak én gurítom neki, és ő majd ellesi a technikát? Pedig mindig mondom, hogy gurítsa vissza, meg én is gurítom neki. Mikor fogunk tudni már "gurigázni"? :o)
2010. okt. 13. 11:45
1/4 anonim válasza:
szépen fokozatosan ügyesedik finomodik a szem- kéz viszonya.
valahol egy éves kor után lesz hogy a kézre dobja a labdát.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam 14 hónapos és már tudja, hogy ha mondom neki, hogy gurítsa ide az autót vagy a labdát akkor oda gurítja. Mi nem „tanítottuk” csak gurigáltuk az autót neki
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is így gondoltam, hogy majd ellesi, csak így még nekem kicsit macerás, mert nem is felém dobja, és úgy kell összeszedni a labdákat, autókat, hogy újra tudjunk játszani. Pedig nem egy labdánk és autónk van. Ő meg általában érte megy, de nem mindig.
2010. okt. 13. 12:00
4/4 anonim válasza:
Én az Ikeában vettem a kisfiamnak elég nagy, plüss puha focilabdát. Azt egyből visszagurította, nem dobálja (9hós kora óta gurítja, akkor kapta). Mivel elég nagy a laszti, könnyebb gurítani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!