Melyik név illik hozzá a legjobban?
Sziasztok!
Sose gondoltam, hogy én fogok ide neves kérdést írni de pont ráérek, ha te is akkor adj le egy szavazatot. Esetleg ha jobb ötleted van, írj kommentet :)
A vezetéknév Hamar.
Én konkrétan ismerek Hamar Bálintot, a tesoja Dávid
A Gergő is tök jo hozzá szerintem
Bálint
Dénes
Levente
Gergő
Nekem ebben a sorrendben jönnek, a Bálint illik a legjobban hozzá, azzal a legkellemesebb a hangzása szerintem.
Szerintem a Levente és a Gergő illenek hozzá a legjobban.
Én amúgy Gergő helyett Gergelyt adnék, és Gergő lenne a becézése. A Gergelynél a Levente jobban illik hozzá. De akár adhatsz két nevet is, ami mérsékli.
Másodikként a Bálint illik hozzá legjobban
Ott a Dénesnél ott elakad a Mard-nál. Ott kell egy szünetet tartani a vezeték + a keresztnév között; úgy nem olyan kellemes kimondani; de még a Dénes névvel is lehet oké. Amúgy mind a négy jó név. Mindegyik beleférhet hangzásilag.
*A Gergő Gergőként viszont talán lehet, hogy egy fél hajszálnyival jobban illik a vezetéknévhez, mint a Levente.
Szal, legjobb lenne szerintem:
1.Gergely+második keresztnév elé v mögé; ha ez a második keresztnév lenne, mert úgy pl jobban jön ki, akkoris szólíthatnád Gergőnek, ismerek olyat, aki világéletében a második keresztnevét használta, szülei is úgyhívták mindigis.
2. Gergő
2,5. Levente
3. Bálint
4. Dénes
Köszi mindenkinek!
Egyelőre leszűkítettük a Gergő/Leventére de inkább a Gergőhöz húzunk.
Második nevet semmiképp sem akarunk, első gyereknek sincs ( ő Roland).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!