Egy évesemnek valami jó kis recept amibe cékla is kell?
Figyelt kérdés
Nincs véletlenül egy jó kipróbált receptetek?
Régebben csak almával, burgonyával adtam.Szeretnék neki valami finit is adni.A mama most szedett a kertben céklát.
2010. okt. 13. 11:15
1/4 anonim válasza:
Céklafőzelék: céklát egyenként megmosom, megszurkálom, alufóliába becsomagolom, megsütöm sütőben. Utána meghámozom, felkockázom, leturmixolom. Felöntöm egy kis vízzel, biovegeta és pici cukor megy bele. Tejfölt és lisztet kikeverek, és behabarom a főzeléket. Roston csirke- vagy pulykamellet és főtt krumplit adok hozzá.
2/4 anonim válasza:
uuhh...ettől még a nyál is összefutott a számba!fincsi lehet,én is csinálok majd!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. okt. 13. 13:14
4/4 A kérdező kommentje:
12:37!
Megfőztem.Hááát ez annyira fini lett, hogy legközelebb is csinálok.Örök hála:D
2010. okt. 15. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!