8 hónapos babám napi 12 órát alszik. Az nem kevés?
Figyelt kérdés
Éjszaka alszik 10 órát. Régebben délelőtt is aludt, de most az nem megy. Pedig látom, hogy álmos. Cicire teszem, szopizik 10 percet, közben szundikál, de ha leveszem a ciciről, már nem alszik vissza. Egy darabig még nyűgös, de aztán elvan. Mintha túllendült volna a holtponton.
Ebéd után alszik még 2-2,5 órát, aztán azzal elvan estig.
Igaz, kb. 2 hónapja szinte folyamatosan jön a foga, már 4 van neki. Biztos az is zavarja. De elég lehet neki ennyi alvás?
2008. dec. 30. 21:15
1/5 anonim válasza:
szia pont jó sztem nekem 8 hósan állt át egy alvásra, éjjel 10 órát aludt nappal egyszer 2-3 órát...minden babának más az alvásigénye ha jól elvan nem nyügi elég neki
2008. dec. 30. 22:06
2/5 anonim válasza:
Szió!
Az én lányom is 8 hónapos. Ő is kb. 10 órát alszik éjszaka. Utána délelőtt 30 percet, délben 2 órát. Néha, ha nagyon álmos, akkor még késő délután is alszik 30 percet, de ez tényleg nagyon ritka. Tehát nagyjából ugyanannyit alszik mint a te babád.
Nekem egyébként elégnek tűnik, nem látom őt nyűgösnek.
Zita
2008. dec. 30. 22:12
3/5 anonim válasza:
Szia! Egy kicsit irigyellek, mert az én 8 hetes babám átlag napi 9-10 órát alszik:(
2008. dec. 30. 22:13
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert valahol azt olvastam, hogy 15-16 órát kéne aludnia. De annyit még újszülött korában sem aludt.
2008. dec. 30. 22:19
5/5 anonim válasza:
Hasonlo cipoben járunk, mindig is keveset aludt a kisfiam, meg sem kozelítettuk a konyves adatokat:) Most 9 honapos, de már jo ideje max. 2 orát alszik napkozben és éjjel 9-10-et, persze, még igy is sokszor felébred. Miután kibujtak a fogacskái (kettesével jottek, most van 4), mindig megnyugodott és az volt furcsa, hogy rengeteget aludt napkozben, akár 3-4 órát is, igaz, nem egyszerre. De ez tényleg csak max. 2 hétig tartott, aztán gondolom, kezdodhetett a kovetkezo fogacska.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!