Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy férfi ugyanúgy fel tudna...

Egy férfi ugyanúgy fel tudna nevelni egy kisbabát, tehát ha én mennék gyesre akkor meg tudnám oldani?

Figyelt kérdés
Tényleg jóval többet keres a párom, így úgy néz ki hogy én mennék gyesre, tehát mindent én végeznék el, reggel lefejné a tejet és én szoptatnám, nagyon szeretem a gyerekeket és a kisbabákat is és szerintem menne. Mit gondoltok az ilyen felállásról?
2023. júl. 2. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Szoptatnád? 😂legfeljebb etetnéd
2023. júl. 2. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Igen én etetném..jogos
2023. júl. 2. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Olvass már utána, mi a GYES, mekkora összeg. Ha rendesen dolgoztatok, CSED és GYED is jár, de CSED-re te nem mehetsz, ha van anyuka.
2023. júl. 2. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatni nem tudod, csak etetni, viszont ezen kívül mindent meg tud oldani a férfi is, ha egy kicsit is akarja.
2023. júl. 2. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Anyatejjel nem menne. Nincs az az anya, aki napi egy fejéssel elegendő tejet tudna adni egész napra.

Tápszerrel tudnád táplàlni, de az első ~fél évre se te, se a párod nem kapna egy fillért se, mert csed mellett tilos dolgozni.

Ellenben, ha képes 24 hétig anya lenni, akkor a csede több lenne, mint a fizetése.

Utána mehetsz te gyedre vagy ha nincs munkaviszonyod, akkor gyesre.

2023. júl. 2. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Ahogy írjak, a csed, amit az első közel fél évben kap, magasabb, mint a nettó fizuja, úgyhogy ott nem jártok jól, ha te maradsz otthon, mivel te csak gyest kapnál, ami 25 ezer. De utána a gyedet igényelheted te. Az én férjem is mindent meg tudott csinálni a baba körül, sokáig pl ügyesebben pelenkázott nálam.
2023. júl. 2. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Már leírták, 1.félévben neki kell otthon maradni. De az vicces, hogy a párodat összekevered egy fejős tehénnel. Reméljük, ő jobban képben van. Nincs olyan, hogy reggel megfejjük és egész napra le van tudva a tej probléma.😂 Egyrészt nem tud egyszerre annyit fejni, másrészt napközben is fejnie kell különben ömlik belőle/elapad/begyullad a melle.
2023. júl. 2. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!