Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Laktózmentes dolgokat fogyaszh...

Laktózmentes dolgokat fogyaszhatok?

Figyelt kérdés

A 4 hetes babám arca felömlött, a védőnő tanácsolta hogy próbáljuk meg hogy nem eszek semmi tejeset...

Mivel cicizik a picur...

De nem tudom hogy akkor igy laktózmentes tejet&ételeket sem fogyaszthatok?

Nem fontos de mondjuk a reggeli gabonapehelyhez, tejbegrízhez, meg ott a vaj stb...

2023. jún. 28. 22:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Puffadás, nincs rosz alvás van..
2023. jún. 29. 09:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tejmentes diéta,ahogy írták itt többen is, teljesen tejmentes étkezést kíván ez a diéta,nem csak laktózmentes(a laktózba ugyanúgy van tejfehérje,azért nem jó). Valakiknél a nyomokbanos dolgokat sem engedik,minden összetevőt át kell nézni ilyenkor,rengeteg mindenbe van,nem is gondolná az ember. Amibe meg nincs abba meg általában nyomokban van. :D Tehát lehet abba is van.
2023. jún. 29. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt kiütés, de inkább az volt a gond,hogy a babám állandóan bukott, puffadt és fájt a hasa a tejtől,alapjáraton laktózérzekeny vagyok,de ugye az anyatejben is van laktóz. Nos nekünk mivel 1/5részt tápszeres is volt laktózmentes tápszert javasoltak es semmilyen tejtermék fogyasztást,jobb lett, de végervényesen a tejem elapadása oldotta meg ezt a problémát azóta tenyleg semmi baja mióta csak ezta tápszert eszi.

Ezzel csak azt akartam lehet a laktóz is gond mivel ha kevés az enzim enm tudja feldolgozni, de lehet a tejfehérje is.

2023. jún. 29. 14:17
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem a tej volt a ludas hanem a meleg 😁

Köszönöm!

2023. dec. 19. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!