Mikorra szunik meg a fityma letapadas?
Sziasztok, a kisfiamat nagyon megszeretnem kimelni az eroszakos felrepesztestol, ezert kerdem, hogy mikorra kellene termeszetesen levallnia a fitymanak? Esetleg letezik valami kenoc ra?
Koszonom
Mivel több ismerősnél nem szűnt meg, és borzasztó volt hallani, hogy kiskamaszként mit kellett átélnie, így elvittük korán kontrollra, mert teljesen le volt tapadva. 2 féle krém semmit sem használt, így 4, 5évesen megléptük, ami itt a gyakorin boszorkányégetni való dolog, hogy ne később szívjon vele.
Azóta nincs gond, előtte állandóan begyulladt. Sőt egyszer ő maga kérdezte, hogy miért néz ki másképp az ővé, mint az oviban egy másik gyerekét. Na ár most ezt kamaszként megélni dupla sérülés.
Itt a városban rengetegen járnak így el, csak persze ultra ciki vállalni.
Nekem meg a mandulamat vették ki, fájt, de nem haltam bele a fájdalomba.
Elvileg kamaszkorig normális,én nem akarok addig várni velük én se szeretném hogy felrántsa a doki neki.
Iszonyat fájdalom mwg kisgyerekként is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!