Van itt olyan anyuka, akinek a babájának megduzzadtak a nyirokmirigyei?
Figyelt kérdés
1 éves a fiam,találtam a nyakán ,meg a fule mogott kis csomokat,ma voltunk is orvosnál,kicsit piros a torka,de más nincs,vettek tole vért,az eredményekre várunk,volt már így valaki kozuletek?2010. okt. 12. 14:14
1/2 anonim válasza:
Én végig csináltam a vizsgálatokat az első gyermekemnél mikor felfedeztünk a nyakán egy csomót.Rengetegszer kellett mennünk vérvételre, ultrahangra stb. Soha nem tudtak mondani semmit, hogy ez mitől van és az eredmények is negatívak voltak. Abbahagytam azb egész kísérletezgetést és azóta sincs baja de a csomó ugyanúgy meg van a nyakán. Ma már 13 éves. Kisfiam két éves lesz és nála is felfedeztük a csomókat de nem foglalkozom vele. Sokan keresik fel kisgyerekesek az orvosunkat ezzel a problémával és ő megis magyarázta, hogy mitől van ez de már nem tudnám leírni neked. Majd utánajárok mégegyszer és megírom, de addig is légy nyugodt biztos, hogy semmi komoly, főleg ha a leletek negatívak lettek.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom,ogy írtál,hát én is ugy vagyok vele,ahogy te,hogy nem fogok vele foglalkozni.Nekem is van,én is végig jártam vele minden vizsgálatot,már figyelembe sem veszem,pedig ott van már 7 éve.
2010. okt. 18. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!