Szoptatok még, terhes lettem, elválasszam? Igazából nem szeretném, de úgy látom, nem "velem" lakik jól.
Köszönöm, hogy írtál, igzad van. A nőgyógyászom sem erőltetné szerencsére. De mivel azt látom, hogy a szopi után 1-2 órát sem bír ki, a főzelék, vagy gyümülcs meg eltelítí 4-5 órákra, azt gondolam, nem kell(het) neki, csk az összebújás miatt.
Várok még válaszokat, köszi!
Ha ő igényli, akkor miért ne? Hiszen még csak 9 hónapos. Ha 19 vagy 29 hónapos lenne, azt mondanám, hogy fölösleges, de így...
Kap azért ő azzal a kevés anyatejjel is immunerősítőt...
Egyébként én örültem volna, ha nekünk tovább sikerül, de sajna csak 5 hónapig volt tejcsi. Aztán szó szerint kiköpte a mellem, a kettőből meg 30 jött le, azért nem volt értelme fejni.
De Neked azt mondom, hogy ha van is egy kevés, és ő igényli is, akkor csak hajrá! Utolsó voltam.
Igen, szoptasd, még 3 hónapot simán kibírsz így, amikor nagy pocid lesz, addigra meg lehet, már nem fogja gényelni. És kell is neki az anyatej, az, meg hogy éhes utána, az ilyen korban már nem csoda.
Amúgy a cumisüveggel semmi gond szerintem. ha reggel-este abból kapna, nem egy nagy tragédia. Nappal ihat pohárból.
A lányom is cumiból issza a tejitalt, és mi van akkor? semmi.
Mást eszébe nem jutna abból inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!