Lehet hogy már nem lakik jól a fiam az egyes tápszertől? 23. án lesz 6 hónapos, megeszik 180-200ml-t 2,5-3 óránként Humana 1-est eszik most! Szerintetek adhatok neki már kettest? Azt is fel kell iratni?
6 hónapos a babád,nyugodtan elkezdheted már a hozzátáplálást is!Nekem mindkét gyermekem tápszeres volt,de én ennyi idősen már rég hozzátápláltam,3-4 hós korukban már elkezdtem.Lehet az a baj,hogy a tápszer már önmagában nem elég a picurod kis szervezetének.Egyébként az én gyerekeim is ilyen 200 sőt 240 ml tápszert is megettek annak idején!Humana Baby Fittet ettek.
A tápszer igen drága,mégha feliratod receptre,még úgy is,én a helyedben már próbálkoznék adni neki mást és mondjuk a reggeli meg az esti tápszer megmaradna,növelnéd a mennyiséget,a többi étkezést meg lassanként kiváltanád.
Szia!
Az elsö 6hónapban irnak csak fel receptre tápszert,utána már nem,kivéve ha h.a. tápszert eszik,vagyis tejérzékeny,de nálatok biztos nincs ilyen,mivel azt irtad 1est eszik.
Vehetsz a boltban,vagy drogériában vagy gyógyszertárban is humana 2es tápszert,és igen ugy ahogy elöttem is irták annak már nagyobb a tápanyagtartalma,ugyhogy neki valószinü már az kellene,szerintem is váltanotok kellene.
De ha ugy érzed hivd fel a védönöt és ö megmondja válthattok-e már,mert ugye addig még van 11nap,mig 6hónapos lesz,de szerintem ö is azt fogja mondani,h igen!
Én összehasonlítottam az egyes és a kettes tápszer kalória és tápanyagtartalmát.
Szerintem nincs közte akkora különbség, hogy a gyakori etetést ez megoldja.
Árban viszont óriási a különbség, hiszen nem írják fel (kivéve a HA tápszereket).
Szóval én tuti a hozzátápláláson változtatnék.
Első gyerekemnél "gyűjtögettem", és kb. 8-9 hónapos koráig 1-es tápszert kapott, hiszen akkor már csak reggel-este volt tápi. 6 hónapos kor után napi 500 ml kell.
Szia! Az én kisfiam is 23.-án lesz 6 hónapos! :))
Mi is Humana 1 -t eszünk (pótlás,még szopizik is). Nekem azt mondta a dokinő, hogy ha hamarabb (1-2 héttel) elfogy az 1-s, nyugodtan adhatom a 2-t, fel is írta receptre, de anélkül is vehetsz! Régen 4 hótól volt váltás,ezért is mondta,hogy ne aggódjam túl,ha elfogy az 1-es,már kaphatja a 2-t!
Mondjuk ő max. 180-at eszik belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!