Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a kedvenc L betűs...

Melyik a kedvenc L betűs lányneved?

Figyelt kérdés

Kislányunk lesz, mindenképpen L betűs nevet szeretnénk neki adni de még nem tudjuk hogy mi legyen az.

Szeretnénk a segítségeteket kérni.

Kedves szavakat szeretnénk mert ez nekünk tényleg egy óriási segítség lenne, ha írnátok.

Lehet gyakori is de lehet különlegesebb is nem annyira elterjedt.

Köszönjük

#név #kislány #L betűs lánynév
2023. jún. 13. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
75%

Én lehet, hogy levetetném/ lecserélném, ha Eper lenne a második keresztnevem, mert kicsit komolytalannak hangzik, pl akár egy önéletrajzban; de okés. :):)

Viszont egészséges legyen akkor és boldog emberke. :):)

Petronella, Erika, Apollónia, Edina, Elmira, Eliza, Pauletta, Paulina, Leona, Erina, Ernesztina, Erneszta, Celeszta, Celesztina, Szelina, Eszter, Eszterella, Estilla, Esztella, Stella, Emília, Amélia, Amália, Amelita, Amelinda, Emerita jutottak eszembe alternatív névnek, ha érdekel; nemtom. :):) A Petronella mer pl abban az Eper összes betűje benne van. De mondjuk tán az nem passzol annyira a Lujza után.

2023. jún. 24. 23:54
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
*ja és pl Etelka is lehet cool.
2023. jún. 24. 23:56
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
*Jaj, a 61-est, meg a 62-est nem_ide, bocsi.
2023. jún. 24. 23:58
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
*Ja de,igen, mégis. Most néztem el. Szóval a 61-62 válaszokat mégis ide szántam, bocsi.
2023. jún. 24. 23:59
 65/69 anonim ***** válasza:
100%
Luca. ❤
2023. júl. 16. 05:43
 66/69 anonim ***** válasza:
100%
Szép név. Nagyon jól figyeltetek arra, hogy legalább az egyik név olyan legyen ami nem olyan kisgyerekes.
2023. júl. 16. 08:21
 67/69 anonim ***** válasza:
85%
Jajj.. én az Epren még nagyon elgondolkodnék. Rettenetesen haragudnék a szüleimre ha így kitolnának velem.
2023. júl. 16. 08:50
 68/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép név a Lujza Eper!

Sok boldogságot kívánok nektek a pici Lujzihoz, és jó babázást!

Végül Eper lett a második neve?❤️

2023. aug. 14. 16:26
 69/69 anonim ***** válasza:
61%
Eper? Hát én utálnám, ha egy ételről neveztek volna el, még ha csak második névként is, és amint tehetem, megszabadulnék ettől a névtől. Csúfolásra is remek okot ad (tudom, bármilyen nevet lehet csúfolni, de azért vannak olyan nevek, amik szó szerint "tálcán kínálják magukat"). Én valami mást választanék másodiknak pl. Éva, Evelin, Edit, Eszter, Emma, Ella, Enikő, Edina, Erika, Emília... sok normális név van E-É betűvel, ami egyébként illene a Lujza után.
2023. aug. 15. 11:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!