Uj anyukak hogy vagytok? Hogy telnek napjaitok par hetes babatokkal?
szia
3,5hetes a babám , nagyon jol érzem magam. van egy nagyobb teso is 2,5éves, igy elég mozgalmasan telnek a napok.
császár volt. a varratnak már hült helye, és a sebem sem fáj már :) sokkal hamarabb felépültem mint a természetes szülésből az első után. közérzet? : madarat lehetne fogatni velem, csak fáradt vagyok néha. de nagyon jo baba a kicsi :)
apával intim kapcsolat? hát még nem mertem. még várunk egy hetet szeritnem.
és te? hogy vagytok? mennyi idős a babád? hasonlo kérdések mint amit te feltettél :)
szia.
3hetes baba:)
szinte egész nap alszik néha a kezemben van és etetem. nem szopizik tápszeres. apukájával csak délután talizok. de nem olyan nagy baj:) anyukámék sok mindenben segítenek:)
16/L
4 hetes és 2 napos:
Kisfiú és nem nagy alvó.Éjszaka általában 1x kel, de előfordul hogy 2x.Tápszeres és anyatejes is.Imád kézben lenni, ami nem a legjobb.Van már egy 2 éves nagylány is aki most éli rossz korszakát.
A varrat már nem fáj de kicsit érzékeny.Én is jól érzem magam, gyorsan telnek a napok.Az éjszakázást elég nehezen viselem.
Apa még várjon egy kicsit, mert még nem tudom milyen védekezőmódszert használjunk.A spirál nem tartozik a kedvenceim közé.
Mi három hetesek vagyunk. Gátsebbel már nincs gond, a közérzet is javulgat, volt néhány kiakasztó bőgős napom, amikor mindenen kétségbe estem, de tápszert váltottunk és azóta javult a baba pocija. Egyenlőre nekem is besegítenek főzéssel a mamik, de jövő héttől ez megváltozik, nem tudom, hogy fogjuk babucival megoldani.
Ti mit csináltok vele, amikor ébren van napközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!