1-1,5 éves korig van különbség kisfiú és kislány babák között?
Figyelt kérdés
Tudom, minden baba más, de arra gondolok, ami nemhez köthető.2023. jún. 8. 11:34
1/15 anonim válasza:
A lányok nem pisilnek szembe pelenkázás közben
2/15 anonim válasza:
Mi kulombseg lenne?
Lanyom is van es fiam is.nem vettem eszre eddig.
3/15 anonim válasza:
Van amúgy teljesen máshogy sírnak pl
4/15 anonim válasza:
Persze, hogy van. Fiam, lányom is van, egyáltalán nem egyformák ilyenkor sem.
5/15 anonim válasza:
Már a kórházban az 1 napos fiú lány babák között is volt különbség...
6/15 anonim válasza:
1! Dehogynem! Még telibe is fosnak! Szembe is pisilnek. Nem tudom, honnan veszed,hogy nem. A lányom mindent megcsinált.
7/15 A kérdező kommentje:
Természetre gondolok elsősorban, de gyakorlati dolgok is érdekelnek. Van már egy kisfiunk, most úgy néz ki kislányunk lesz, kíváncsi vagyok miben lesz más, ha más lesz egyáltalán valami. :)
2023. jún. 8. 12:07
8/15 anonim válasza:
#1 cáfolnám. Lányom van, kaptam én már a homlokomba is...
9/15 anonim válasza:
Ha vmiben más, akkor a temperamentuma miatt, nem azért mert más nemű. Náluk például a lány sokkal aktívabb, akaratosabb. De vhol meg pont fordítva. Esetleg mindegyik nyugodt, vagy egyik sem. De amúgy lényeges különbség nincs. Nagyjából ugyanolyan játékokkal játszanak, ugyanolyanok az igényeik stb.
10/15 anonim válasza:
Nem azért "más" ilyenkor még, mert fiú avgy lány, hanem mert más a személyisége, más a habitusa...
Lányom is van, fiam is van. Lányom pont 1.5éves.
Ég és föld a fiam ekkori korához képest.
De nem azért mert lány, hanem mert ilyen a természete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!