Egy vagy két naponta fürdetni?
Figyelt kérdés
többen is mondták, hogy babám bőre ellenállóbb lesz ha csak minden másnap fürdetem,nektek mi a véleményetek?2010. okt. 11. 16:24
11/16 anonim válasza:
Ahány ház annyi szokás. Épp az angliában élő kismamák miatt jutott eszembe, hogy ott hetente egyszer fürdetnek tényleg és nem ez az egyetlen ország ahol nem naponta fürdenek.
12/16 anonim válasza:
A fürdetés a baba pocijának is jót tesz, azonkívül nyugtatja, ellazítja. Az én fél éves kislányom nagyom szereti, bár az első hetekben nekünk is maradtak ki napok.
13/16 anonim válasza:
szia!
1. Azért fürdetem minden nap, mert imádja és ez volt picikorában is az első ismerős dolog a kinti világban (hisz bent végig vízben volt)
2. Párszor kimaradt, talán 2-3 alkalommal. Utoljára nagyon későn értünk haza, ki akartam hagyni, hát azt hiszed, elaludt? Evés után feküdt az ágyban és játszott. Várta a fürdit. 7 hónapos lehetett. Muszáj volt éjjel 11-kor megfürdetni, különben nem tudta, hogy vége van a napnak és egyszerűen nem akart elaludni. Azóta minden nap fürdik.
8,5 hónapos most.
14/16 anonim válasza:
Mindegyiket kétnaponta fürdettem kiskorában.
15/16 anonim válasza:
en németben elek, itt is csak egyszer egy héten fürdetnek, én igy csak 2 naponta, de ha valami közbejön akkor 3 naponta szoktam, amint viszont ülni fog naponta fogom fürdetni a nagykádban, hogy tanuljon rendszerességet is, ne legyen nagykorára trehány.
16/16 anonim válasza:
Én éltem Németországban, és sajnos ismertem nem egy olyan felnőttet, aki csak egyszer fürdött egy héten...
Ott tényleg ez a szokás, nekem nem tetszik annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!