Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Maradt még o-6-os ha-s tápszer...

Maradt még o-6-os ha-s tápszerünk,6 hónpos a lányom és hány hónapos koráig adhatom oda neki?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvileg annak alapján állítják össze a tápszert, hogy a babának az adott fejlődési szakaszban mire is van szüksége. Tehát az, ami hat hónapos korig ajánlott, addig fedezi tökéletesen a baba szükségleteit. Szerintem most még adhatod neki rövid ideig, ezekben a hetekben, ha nem lesz elég tápláló a számára, akkor azt gondolom észre veszed majd rajta, nem lakik jól vele, nyűgös lesz.

A hozzátáplálást elkezdted már? Mert ha igen, akkor felhasználhatnád úgy a megmaradt tápszert, hogy azt adod a "főzelékekhez", vagyis inkább a főtt krumplihoz és amihez ilyenkor lehet.

De ha biztosan meg akarsz nyugodni, hogy jól csinálod-e, akkor kérdezd meg erről a védőnőt, vagy a dokit.

2008. dec. 30. 09:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A hozzátáplálást már elkezdtm és folyadék pótlásnak gondóltam odaadni neki mert a 6 hóstól adhatót nm hajlandó meginni.A jóészakát és az immofortist sem.
2008. dec. 30. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is marad 1 doboz Humana HA1, de már elkezdtem neki a HA2-őt, Én reggel adom neki a 1-et este pedig a 2-st.

Szerintem ha nem maradt sok nyugodtan megetetheted vele. Az én lányom is 6 hós.

2008. dec. 30. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan add neki oda,én is így jártam,1 teljes doboznyi maradt.Közben már a a Milumil 2-est is adtam neki este.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!