Maradt még o-6-os ha-s tápszerünk,6 hónpos a lányom és hány hónapos koráig adhatom oda neki?

Elvileg annak alapján állítják össze a tápszert, hogy a babának az adott fejlődési szakaszban mire is van szüksége. Tehát az, ami hat hónapos korig ajánlott, addig fedezi tökéletesen a baba szükségleteit. Szerintem most még adhatod neki rövid ideig, ezekben a hetekben, ha nem lesz elég tápláló a számára, akkor azt gondolom észre veszed majd rajta, nem lakik jól vele, nyűgös lesz.
A hozzátáplálást elkezdted már? Mert ha igen, akkor felhasználhatnád úgy a megmaradt tápszert, hogy azt adod a "főzelékekhez", vagyis inkább a főtt krumplihoz és amihez ilyenkor lehet.
De ha biztosan meg akarsz nyugodni, hogy jól csinálod-e, akkor kérdezd meg erről a védőnőt, vagy a dokit.

Nekem is marad 1 doboz Humana HA1, de már elkezdtem neki a HA2-őt, Én reggel adom neki a 1-et este pedig a 2-st.
Szerintem ha nem maradt sok nyugodtan megetetheted vele. Az én lányom is 6 hós.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!