1 éves kor után milyen tejet lehet adni?
Figyelt kérdés
Hány %-ost vagy nyers tejet?
Tejpotló tápszert használ valaki? Elfogadják a babák? Mennyibe kerül?
2008. dec. 30. 09:10
1/2 anonim 

válasza:

Szia!
Én a kislányomnak 3 éves koráig babatejet vettem, Hippeset 3000 Ft volt egy dobozzal, kb 3 hétig volt elég.
A kisfiam 3 éves korig szopizott, ő is csak ezután kapott tehéntejet.
Probáld minél tovább húzni a bevezetését, hisz tudjuk milyen minőségű tejeket forgalmaznak...
Ha higitod sem segit mert a tejzsir, tejfeherje vizben nem oldodik, igy amit kéne azt nem oldja fel,és éhen is hal szegényke mert nem elég tápláló... szerintem ha teheted még egy darabig babatej!
üdv és sok sikert!
2/2 anonim 

válasza:

Nekem nem itta meg a babatejet, így kénytelen voltam tehéntejet adni. Kezdtem 1,5%-ossal, de nem volt tápLáló, így 2,8%-ost kap. Abból is csAK EGY FAJTÁT. MERT A MÁSIKTÓL FÁJT A HASA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!