3,5 hónapos lányom még nem fordul át?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos a kislányom, ismerősöm kérdezte hogy átfordul-e már hátról hasra?! Mondtam hogy még nem, és azt mondta hogy ez gondot jelent. Tényleg gond? Kíváncsi vagyok, kinek mikor fordult át a babája úgyhogy örülnék ha megosztanátok a tapasztalaitokat2023. máj. 31. 11:17
12/12 anonim válasza:
Nekem mind a három fiam hasról hátra már nagyon korán fordult 6 -8hetes koruktól, hátról hasra viszont 4 hónaposan,pont mikor betöltötték kezdték a forgást.
4 hónaposan amúgy hivatalosan oldalra kell tudni fordulni,de rendesen forogni ráér 6 hónapos koráig.
Szóval ezen ne izgulj nincs elkésve a babád :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!