Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babalátogatóban pofátlan...

Babalátogatóban pofátlan kérés megfogni a babát?

Figyelt kérdés

Férjem testvére hívott minket, 1,5 hetes a babájuk.

Soha nem fogtam kisbabát, de úgy szeretném megsimogatni a kis fejét, megfogni a kezét, pociját.

Nem szeretnék tolakodó lenni, ezért nem tudom, hogy szabad-e ilyet kérnem a szülőktől, illetve szabad-e a babához nyúlnom.

2023. máj. 29. 07:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne? Persze kérdezd meg előtte, vannak olyan para anyukák, akik senkinek nem engedik meg. Én simán megengedem fogni a rokonoknak.
2023. máj. 29. 08:56
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Képzeld 8-as rohadt éhes volt a lányom 1,5 naposan és egy köpet tejem sem volt (később sem) úgyhogy hálás volt azért a 15ml tápszerért, amit benyakalt és aludt.
2023. máj. 29. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Igen 9-es, nem azért jöttek a látogatók, hogy a lakás tisztaságát csodálják, nem is azért, hogy 10 féle kajával, sütivel kínáljam őket, hanem a picit akarták látni. A császáros sebem sem zavart abban, hogy néhány órát elbeszélgessek a családommal.
2023. máj. 29. 14:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Megkérdeztem, megsimogathattam. A kezéhez nem értem.

2023. máj. 29. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:

"Képzeld 8-as rohadt éhes volt a lányom 1,5 naposan és egy köpet tejem sem volt"

Okés, de ettől még 1,5 nappal szülés után a nők 99%-ának nincs teje, ez a normális, az alapvető, ez a biológia.

És ilyenkor nyilván minden kisbaba éhes, azért, hogy ordítson és ezzel szoptatásra, azaz tejserkentésre sarkalljon. Nyilván mindegyik megissza a tápszert, ha adják neki, de ettől függetlenül az égvilágon semmi nincs abban, ha nincs teje valakinek szülés ut@n.

2023. máj. 29. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!