Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 év körüli baba étrendje...

1,5 év körüli baba étrendje hogy néz ki nálatok? Gondolok itt főleg reggelire, vacsorára

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Kisfiam 15 hónapos, ébredéskor iszik 180 ml tápszert, majd 1 óra múlva fél banán v. alma, 1-2 falat vajas kifli v. kalács esetleg pici lekvárral v. 1 szelet felvágottal. Ebédig ennyit eszik.

Vacsorára szintén tápszer, változó a mennyiség mert uzsonnát is kap, szintén gyümölcs vagy hideg amit reggel is ettünk vagy néha tejpép. De van hogy uzsonnára ebéd maradékot eszik néhány falatot.

De ezek mellett egész nap rágcsál valamit, babapiskótát, almát, szárított almaszirmot, pufit.

Nála az ebéd a fő étkezés, akkor eszik többet.

Üdv!

Brigi

2010. okt. 11. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:

reggeli:

kenyér v. pékárú valamilyen krémmel körözött v. padlizsánkrém, vajkrém reszelt sajttal, májkrém- gyulai-

bundáskenyér, piritós stb.

nálunk egy héten egyszer van édes pékárú reggelire ez túrós táska v. croissant

lehet még joghurt müzlivel nálunk nagy sláger és másfél éves kortól magokat is kevertem bele dió mandula imádja ropogtatni megtanitja a lassú alapos rágásra kényelmes evésre.

és a tejbe rakható reggelik ebből a csokisakat nem szeretem úgyhogy nesquick ritkán van de inkább cheerios.

vacsi: ami az ebéd mi későn ebédelünk az a vacsi. ebédre levest adok kenyérrel v. pogácsával.

2010. okt. 11. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
10:49 vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy náluk allergia miatt minimális a tejtermék fogyasztása, ezért nem írtam... Napi max 2-3 kanál jughurtot vagy tejterméket fogyaszthat. De ha eszik pékárut, akkor egyáltalán nem kap aznap.
2010. okt. 11. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Lányom 20 hós. Ébredéskor tápszer, majd reggelire: bundáskenyér, májkrémes kenyér, párizsis kenyér, lekváros kenyér, kalács, mikor mi. Vacsora: vagy főtt étel, ami délben volt, vagy valamilyen kenyér feltéttel. Lefekvés előtt még kap tápszert.
2010. okt. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!