Akinek a babája későn fordult, későn is csinált minden nagymozgást? Gondot jelentett?
Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 21:56
2/8 anonim válasza:
6 hósan fordult, lassan alakult ki a kúszás, sokáig csak kézzel húzta magát. Nagyon hosszan mászott, közben már kapaszkodva lépegetett, de 13 hósan tette meg az első önálló lépést. Aztán még egy-két hónap kellett, hogy inkább két lábon járjon, mint négy.
Elvileg nagyjából határidőre megvolt minden, semmi sem számít megkésésnek, de lassúbb, mint az átlag. Nem jelzett problémát.
3/8 anonim válasza:
7 hósan forgott csak. Már baromira aggódtam. Aztán úgy beindult hogy mindent megcsinált utána hamarabb is :)
4/8 A kérdező kommentje:
6 hónapos kora után gondoltam, azt írja a ‘nagykönyv’, hogy addigra már kell
2023. máj. 28. 23:23
5/8 anonim válasza:
Igen, nálunk minden csúszott, de számítottam is rá, mivel hamar szakemberekhez kerültünk, nem ment a szopás sem neki. Most is lemaradásban van a társaikhoz képest mozgás téren, szerencsére más területen viszont nem.
6/8 anonim válasza:
A lányom forgásban hozta a "nagykönyvet", éppen sikerült 6 hónaposan, mégis megkésett mozgásfejlődésű. 10 hónapos elmúlt mire kúszni kezdett, 13 hónaposan mászott. Ülni, állni, kapaszkodva lépegetni csak ezután. 18 hónapos elmúlt az első lépéseknél. Mindezt rendszeres korai fejlesztés mellett. Most 8 éves és a mozgása, egyensúlya körülbelül egy átlagos 3-4 évesé.
7/8 anonim válasza:
Barátnőm kisfia nem sietett ezekkel 8 hónaposan fordult át, és az égegyadta világon semmi baja. Gyorsabban fut mint az én fiam aki 8 hónaposan már bútorok mellett lépegetett. Egyidősek. Amint elindult olyan 15 hónaposan, hamarabb kezdett el ugrálni, indián szökellni, mozorozni, mászni magasra mint az én eleinte sietős fiam.
8/8 anonim válasza:
A fiam nem forgott
O abszolut kihagyta ezt.
De 10 honaposan mar lepegetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!