Mi már rég azt használjuk,tízóraira eszi,meg mellé joghurtot,vagy krémtúrót stb., és hiába adnék mást neki,nem eszik pár falatnál többet.Így meg bevágja azt is,meg mellé a joghurtot stb.Most 21 hónapos.Nem baj szerintetek?
2010. okt. 10. 19:37
1/9 anonim válasza:
A tejpép majdnem tápszer,szerintem fokozatosan elhagyható.
A kisfiam anno 7-8 hónaposan nem akart vizet inni,ezért 100%-s almalevet fokozatosan a víz javára hígítottam.
A tejpép olyasmi, mintha tejbegrízt enne. Mi ezt felnőtt fejjel is szívesen esszük (csak nem tízóraira). Finom és tápláló, ha bírja a pénztárcád, akkor nyugodtan adhatod neki.
Gond akkor lesz, ha bölcsibe vagy oviba megy, ott biztosan nem kap majd tejpépet tízóraira, addig próbáld meg leszoktatni róla!
2010. okt. 13. 12:55
3/9 anonim válasza:
Az enyém 19 hónapos kb minden másnap-harmadnap tejpépet adok neki reggelire, szépen megeszi egyedül.
most éppen Rossmannos van itthon, de múltkor vettünk nagy kiszerelésű Müller-es Bebivitá-t, az árban a legjobb, 600 grammos.
Amúgy én is imádom, meg felnőttek is esznek tejbergrízt, nincs korhoz kötve.
2010. okt. 13. 13:22
4/9 anonim válasza:
Szia!
Én is hasonlót akartam kérdezni.
Az én lányom 13 hónapos múlt és minden nap vacsorára tejpépet eszik, mert a tápszert nem akarja elfogadni semmilyen formában.
Remélem nem baj, de ő imádja.
2010. okt. 13. 14:44
5/9 anonim válasza:
Nálunk pont az ellenkezője van. Kislányommal úgy 1 éves kora óta nem tudom megetetni a tejpépet, sem a tápszert, semmi ilyesmit. Csak rendes ételt hajlandó enni. Még a tejet sem issza meg, trükköznöm kell nagyon a tejtermékekkel, hogy valami kerüljön bele. Szerencsére a sajtot, joghurtokat, krémtúrót, sima túrót, ilyesmiket megeszik, de valamiért a tápszert, babatejet, sima tejet nem. Kakaóként sem. Nem lehet átverni.
2010. okt. 13. 14:55
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Utolsó:bárcsak az enyém is így enne már!De tízóraira csak ezt hajlandó enni.Este rendes tejbegrízt eszik,mindig mást rakok bele neki,akkor meg csak az a menő:)))
2010. okt. 13. 19:39
7/9 anonim válasza:
Szopi és saját főzött párti voltam és vagyok. De kisfiamnak 9-10 hónapos kora körül el kezdtem adni tejpépet este(akkor bújt csak ki az első két foga, így darabosat még nem tudtam adni), mert már úgy éreztem, hogy kevés vacsiként a tejem. Ahogy elkezdett rágni az ínyével (1 évesen még mindig csak két foga volt) semmiféle pépet nem fogadott el. Nagy türelem kellett hozzá, de azóta minden főétkezésként (15 hónapos) csak darabos ételt eszik. A héten megpróbáltam adni tejpépet, mert van még origi doboz. Nem fogadta el.
2010. okt. 13. 20:49
8/9 anonim válasza:
Szia! 22 hónapos a kisfiam,és a mai napig szereti a tejpépet,velemmel együtt :))) Persze nem előle eszem el,hanem szoktam venni magamnak egyet-egyet. :)
Este szoktam adni,mert nagyon laktató,így reggel 8-ig alszik. Igaz most már egyre kevesebbet kap,le szeretném lassacskán szoktatni,mert attól aztán hízik rendesen :)))
Szóval imádjuk na. :)
2010. okt. 13. 20:58
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi,nektek is:)))Ő is szereti,csak azt gondoltam,hogy baj már 21 hónaposan......Köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!