A kokain és a bébikomp egy mondatban, érzitek azért hogy mennyire túl van tolva? Ilyen alapon be lehet tiltani a csokit, a krumplit, a fehér rizst, de ha már babacuccok, akkor a rácsvedőt, a pihenőszéket, a babakocsiban szerelhető autósülést, bármelyik játékot ami gátolja a szabad mozgást, a teljes meseipart... Naná hogy szétcseszi a gyerek járását ha nonstop benne van (l. pihenőszék vagy autósülés), de ha valaki belerakja egy fél órát játszani, richtig kutya baja nem lesz.
2023. máj. 21. 18:04
12/18 anonim válasza:
Nem tudom, ez bennem is felmerült. Sajnos amin pènzt lehet keresni, azt kb. mindent megengednek. A màsik, amitől falra maszok, az a làblelògatòs meg kifelè nèzős hordozò.
2023. máj. 21. 18:53
13/18 anonim válasza:
12 ne is mond az olyan hordozokat...az egyik rokon adott olyat,oké mondom kipróbáljuk...beletettem a gyereket,no ki is kaptam gyorsan ..szegény gyerek úgy lógott benne mintha fel lett volna akasztva szögre..
Azóta is a szekrényben van,még tovább adni sem fogom senkinek,valószínűleg,hogy a következő nagytakarítás kor megy a kukába .
A bebikomp meg ..hát nekünk is van,de soha nem volt benne a fiam.(azt is kaptuk)ossze van rakva,de csak a zenélő biszbasz miatt ami a tetején van.azt szereti nyomogatni,és mivel már tud járni,tologatja,huzogatja a kompot...
2023. máj. 21. 21:19
14/18 anonim válasza:
Bemész egy bababoltba és a cuccok fele hót felesleges, egyesek még károsak is.
Utálom, hogy anyaként, nekem kell minden szarban szakértőnek lennem, legalább 1 cikket, de nem árt ha egy komoly tanulmányt átnyálazok... elegem van már komolyan. A babacuccos helyek lettek a legutáltabb üzletek.
2023. máj. 22. 00:00
15/18 anonim válasza:
14 hát igen. Könnyen lehúzzák az embert ha nem elég tájékozott. Nekem pl mikor terhesem vásároltam a cuccokat azt mondta a bababoltos h bimbóvédő nélkül nem fogok tudni szoptatni.
2023. máj. 22. 06:07
16/18 anonim válasza:
Miert kellene betiltani? Senki nem kenyszerit rá, hogy megvedd.
2023. máj. 22. 06:24
17/18 anonim válasza:
#15 Nekem a csecsemős osztályon mindenki ezt mondta! A védőnőm volt az, aki megkérdezte, hogy miért használok bimbóvédőt? Én meg mondtam, hogy hát a szoptatási tanácsadó, a szülésznő, a csecsemősök mind azt mondták ez kell a szoptatáshoz, mert nélküle nem fog menni... csak elképedt.
2023. máj. 22. 13:34
18/18 anonim válasza:
11es most komoly krumplit meg a rizst?? Tudod mit egyél füvet..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!