Járókát vagy babakarámot jobb választani? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a vásárlásnál? Hogy tudnám biztonságosan ott hagyni a szobában kis időre (mosdó, főzéskor 1-1 alkalommal)?
Mászik már a kicsi. Korábban elvolt a szobai nagy szőnyegen a játékaival arra a pár percre, amíg ott kellett hagynom. Pár napja viszont szeretne jobban felfedezni, ami érthető. Konvektor, a kandalló (ezt nem használjuk, sosem volt befűtve benne) és a kis éjjeli lámpa (éjjeli kelésnél használom, hogy ne a csillár égjen, hanem csak egy kis fény legyen) érdekli a legjobban.
Nem akarom nagyon korlátozni a szabad mozgásfejlődésében, viszont saját épsége érdekében is pár percre jó lenne biztonságban a szobában hagyni. Természetesen csak a tényleg szükséges alkalmakkor használnám rövid időre.
Karámot vettem de nem használjuk. Nem férek el tőle a lakásban, a gyerek sincs el benne csak mikor olyanja van de nekem nem akkor kellene a dolgomra mennem sose...
Megbántam. Talán nagyobb lakásba vagy ahol szem elé lehet tenni mondjuk egy amerikai konyhás nappali vagy hasonlónál jó lehet. Most csak az ajtó eltorlaszolására használom néha.
A járóka se lenne jobb mert az meg szintén nem annyira könnyen mozgatható.
Nekem a gurulós dönthető etetőszék vált be, előtte pihenőszéket használtam.
Esetleg utazóágyatok van?
Amúgy az összecsukható járókára szavazok. Mikor nem kell, nincs útban, és a hálós fala miatt nem tudja megütni benne magát a kicsi.
A pihenőszéket, etetőszéket én nem javasolnám, hadd mozogjon a gyerek szabadon.
Én még nem hallottam, hogy ismerősi körben gyerek ne zokogott volna, ha járókába rakták vagy karámba.
Olyat vegyél, ami ha nem jön be, akkor nem sajnálod, hogy kipróbáltad.
6-os, en meg nem hallottam olyan gyerekrol az ismeros koromben akinek sirt volna benne a gyereke, jol elvoltak. Gondolom nincs gyereked.
Kerdezo, nekunk volt mindketto. Utazoagy az exem nagyobbik gyereketol, ezt jobban szerette, reggel elvolt benne 15-20 percig mig megittam a kavem, kivittem a szemetet (az udvarra), inteztem a mosast. Napkozben felmosas meg wc, de ilyenkor 5-5 percek. Babakaramot helyi hasznalt oldalrol vettem fillerekert, na azt nem szerette, szerintem max. ketszer raktam bele, hamar tul is adtam rajta. Lehet egyebkent, hogy azert , mert az utazoagy volt elobb, es azt jol megszokta.
Pár percért minek kellene bármit is venni?
1, kiságy
2, hagyd hogy menjen utánad - nyilván nem a tűzhelyhez, de azt el is lehet barikádozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!