Amíg elmentek mosdóba hová teszitek a babátokat?
Pont mint a korábbiak. Kiságyban, szőnyegen a földön. Amikor a nagy is itt van, akkor viszem magammal a kicsit, mert egy másik válaszolóhoz hasonlóan itt sem teljesen békés a viszony, és nem lehet őket együtt felügyelet nélkül hagyni, a kiságyba meg utána mászik. Ha emiatt felelőtlen vagyok... Én vállalom. Amíg nem fél órára mész a mosdóba, addig az a pár perc bele kell, hogy férjen. Később majd magától is megy utánad, legalább addig élvezd ki az egyedüllétet.
(Amúgy nem azért, de 5 hónaposan még totál mindegy, hogy fiú vagy lány, ugyanazon a lyukon jött ki, annál intimebb közelségből meg vécézés közben sem lát)
Első gyerek, ugye? Majd megszokod, hogy nem kell mindent mondani. Én is úgy csináltam, ahogy te, játszószőnyeg. Bár nekem ezért nem szólt. Amúgy másért se. Jó fej a védőnőnk. De vannak azok a helyzetek, amikor nem kell részletezni dolgokat. Pl “Akkor tojást még nem eszik?!” “Nem”
Ha nem lehet baj, amíg átlépsz a másik helységbe, akkor tedd úgy. Ha nem érti meg a védőnő, akkor mondd, hogy a kiságyba szoktad tenni. Kész.
6 hónapos. Leteszem a földre mert még nem mászik. Ha mászik majd viszem magammal, tiszta a fürdő padlója, mivel rendszeresen gőzölöm.
Amúgy sokszor hordozom napközben háton, van, hogy rám van kötve úgy megyünk.
Érdekes védőnőd van. Én nem viszem magammal a wc-re már, de mióta kúszik, szabadon jár-kel a lakásban (egy-két szoba van, ahova nem engedem be, csukva tartjuk az ajtót). Szóval amúgy sincs folyton szem előtt, bár általában hallom, hogy matat valamit. Pár perc után megkeresem, ha nem ad "életjelet".
Ami a wc-t illeti, picike wc-nk van, résnyire nyitva hagyom az ajtót, és ha be akarna mászni, a lábammal kinn tartom+rászólok, hogy nem szabad. De ott lehet, láthat engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!