Adjak 1 éves kisfiamnak Normaflor tablettát?
Figyelt kérdés
Most ért véget egy 5 napos ceclor kúra.2010. okt. 10. 11:25
1/5 anonim válasza:
Adhatsz nyugodtan. Ártani nem árt. Inkább ampullát adj neki(teába teheted nyugodtan) vagy 3 nap 1x.(nem tudtam, hogy tablettába is van)
3/5 anonim válasza:
Nekünk az ampullát javasolta a dokink,a 3 éves lányunknak. Szerintem az 1 éves fiad is inkább azt kapjon. Bár,ha van otthon tablettába és megvan a tájékoztatója,akkor arra rá van írva,adható e már. De ha a keresőbe beírod a nevét,akkor ott kidobja a betegtájékoztatót.
4/5 anonim válasza:
az én két gyerekem (2 és 4 éves) nem volt hajlandó a por alapút elfogyasztani, csak az ampullásat. azt észre sem veszik, állítólag íztelen. mindig csak 10-20 ml teába teszem, h biztosan elfogyassza. ez bevált.
5/5 anonim válasza:
Legkozelebb mar az antibiotikum melle adhadtod nyugodtan, nem kell megvarni a kura veget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!