Mennyit alszik 3 hetes babátok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 17:57
1/4 anonim 

válasza:

Szia.Nekem szinte egész nap aludt.Még most is nagyon sokat alszik,ma 9hetes :)
Minden jót
2/4 anonim 

válasza:

szia, nekem három hetesen kezdett hasfájós lenni és ezért érezhetően kevesebbet aludt napközben, volt, hogy két etetés között egyáltalán nem. éjjel viszont jól aludt, csak egyszer kelt enni. órában kb14-16 órát
3/4 anonim 

válasza:

Nekem szinte semmit nem aludt napközben. Rá kell jönnie a babáknak,hogy milyen pihentető az alvás. most már minden evés előtt alszik,éjszaka meg 9 órát!!Az leje nehéz volt.
4/4 anonim 

válasza:

Szia. Az én babám három hetes. Nagyon változó, hogy mennyit alszik. Van amikor az egész napot átalussza, van amikor szinte egésznap ébren van. Esténként általában többet alszik, olyankor van egy hat órás szopi szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!